borko 1 #1 Публикувано 20 Април, 2008 Здравейте, Мъча се да сваля тази лайстна от вънщната страна на страничното стъкло: Почвам я от единия край както е на каринката и дотук,закучва се и имам чувство, че ще я строша. Требва ли да се сваля самото стъкло ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 20 Април, 2008 ако си свалил болта ,всичко останало е на клипси.но ги повдигай леко да не огънеш пластината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #3 Отговорено 20 Април, 2008 (Редактирано) Отвих винта и разкачих първата клипса, тя излезе заедно с лайстната много лесно. Незнам другите с лайстната ли трябва да излязат или трябва да останат на вратата, защото доста сериозно напънах, но нищо не стана. Намерих още една схема от следващия модел: Редактирано 20 Април, 2008 от borko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #4 Отговорено 21 Април, 2008 Айде бе младежи, помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 21 Април, 2008 Не знам дали ще ти помогна, но ще опитам. Като си свалях лайсните на сивика, отработих една техника. Значи след като развиеш винта, теглиш лайсната на горе, като я усукваш съвсем леко. Идеята е долния край(този който е вътре във вратата) да върви на горе. Един вид, все едно теглиш долния край на горе за сметка на горния. Малко оплетено звучи, но всъщност е едно лесно движение на ръката. Докато установя техниката огънах леко задните лайсни.След като ги свалиш, имаш ли нови или ще правиш старите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #6 Отговорено 22 Април, 2008 Само не разбрах щипките остават на лайстната или на вратата ????Иначе лайстните ги свалям, че са се напълнили с мизерия и ми драскат стъклото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 22 Април, 2008 Според мен трябва да си останат на лайсната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest borko #8 Отговорено 22 Април, 2008 Мерси,Може само да извадя прозореца и да я чистя лайстната на място, че ако поизтроша щипките няма намиране Все пак ако някой е свалял да помага! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове