Jump to content
Guest Honda_Racing

Официални сервизи на Хонда

Recommended Posts

Guest Honda_Racing

Колеги, някой ползвал ли е услугите на официалните сервизи на Хонда и какви ви са впечатленията ? ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скъпи части, грамотна и евтина работа. Диагностика според зависи от проблема...

 

Съгласен съм с колегата. До края на март в Бултрако-Пловдив работеха на 24лв на час,но вече би трябвало да са минали на 36лв(чакаха депеша от София).. :lol:

Като цяло съм доволен,изключая сроковете за изпълнение на поръчката(много бавно бе-е... ;) )

Хубавото е ,че знаеш колко пари ще ти вземат за труда още в началото,тъй като за всеки ремонт има регламентирани часове за работа.

Частите може да са от тях а може и ти да си ги донесеш!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив за фенове от клуба съм уговорил всеки да си вкарва частите по желание и си плаща само труда!!! Аз лично съм много доволен, доста хора които пратих и също са доволни, а за сроковете за ремонт...........това си е в зависимост от проблема вероятно, нямам представа за това

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Посещавал съм многократно Юби ко, за:ДвигателСпирачна системаХодова частМойте лични впечатления: бърза акуратна работа, винаги преди да започнат работа ти казват колко точно ще ти вземат и действително никога не са ми взели и 1 лев повече излизайки с номера "ама ние и това направихме...."Когато се диагностицира проблема ти обесняват защо тази дефектирала част трябва да замени с нова оригинална или може и с заместител...предлагат както и оригинални части(Бултрако) така и заместители на някой по масови части като карета съединители и т.н.Цените за работа са конкуретно съизмерими с други голями сервизи . Може би този мой пост за много хора ще прозвучи като реклама , но това са мойте впечатления и ако се наложи пак бих си закарал колата там, без да притеснявам. Това е .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят опит е повече от положителен - компетентно и културно обслужване - дори отговориха на някои от глупавите ми въпроси на нов собственик (няма да давам примери, че вече ме е срам).

Цитирам се, за да не се повтарям :)Още един доволен клиент на "Бултрако" - Пловдив. Харесва ми тяхната коректност и професионализъм!По повод мнението за сроковете на ремонта, в зависимост от частите, доставката им може да трае и 10 работни дни - ако нямат в София. Аз лично предпочитам да почакам за оригинални части, отколкото да рискувам с "алтернативни", доставени за половин час от някой склад. Разбира се, има си график, поддържат връзка с клиента по телефона, така че всичко е на ниво.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...