Hadraniel 0 #1 Публикувано 16 Април, 2008 Хора я да ви питам .... Имам Сивик 1.4 2005г .... Една вечер с един приятел решихме да пробваме неговия мерцедес срещу хондата .... ! Случи се следното ... Взех му старта с една кола и до 3-та неможа да ме настигне ..... И момчето разправя ,че е заради Тракшъна било го спъвало пък неможел да го изключи .... А се пак мерцедеса е горе долу 2 пъти повече коне ..... къде е проблема според вас ... в Тракшъна , шофиора или колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 17 Април, 2008 И как точно го спъва тракшъна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I.Ivo 4 #3 Отговорено 17 Април, 2008 спъва го това че неможе да кара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #4 Отговорено 17 Април, 2008 тракшана го спъва само на старта докoгато няма сецепление нагоре незнам за мерцедесите ам бмв-тата имат коп4е DSC:) определено проблема ще е в шофиора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA #5 Отговорено 17 Април, 2008 Май е от колата,аз също съм правил с моята 1.4 и положението е същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #6 Отговорено 18 Април, 2008 Няма да говорите така........ в шофьора бил проблема....... казваш че Хондата си е Хонда ......... нека имат респект, ко к'ът карат Мерцедеси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
syn4o 0 #7 Отговорено 9 Май, 2008 Еми все пак твойта си е по бавна и това сащо е от значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове