Jump to content
honda_huliganka

СОФИЯ МЕСЕЧНА 20.04.2008г.

Recommended Posts

Е да я измия ама като има 100 човека на ОМВ кво да правя? А ако я измия в събота до неделя вечер ше прашаса по нашите улици!Аре другия път ше спретнем workshop как се снимат мити и немити хонди че ставаме повечко с хубавата техника :)

Ако не, няма страшно - ще ги мием после на Photoshop-а :Д

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора не правете така бе! какво е това миене... не знаете ли че само проблеми създава... то е като къпането аз преди два месеца се изкъпах и още съм болен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз съм крайно възмутен .... поръчвате разни бетоновози , че да не мога да се гоня ... аз нямам кола сега де ,ама можеше да потичам поне ... аааада не говорим , че местите датата НАРОЧНО точно след рождения ми ден ... е как да дойда !? .... че те куките като ме видят ще ми вземат книжката и без да съм карал кола :) ц ц ц ц ц

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя пааа парадокса голем чатър бе... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя пааа парадокса голем чатър бе... :)

Мани, мани точно се сваляхме с една в чата и зе че прексъна нета ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и една много добра снимка от мен Е за къде сме без органите на реда Спретнати момчета

Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо лично към колегата sabinski, разбирам че не се заяжда с никого (закачката си е закачка), но аз лично смятам, че тази снимка на полицая трябва да бъде махната от темата. И без това отношенията с полицията на срещите са обтегнати, няма нужда да ни гонят и заради снимков материал. Нещата само могат да се влошат :lol:

Редактирано от emod

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти пък 6то толкоз си съ загрижил за разплутия 6апкар? кът се е разпасал 6а го снимат! да видят хората кви пробитаци представляват закона и са праят на големи! всеки път проблем правят тия...а най-ве4е е заради тоя: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195565&photo=66и двамата придружава6ти го тлъстаци пла6тах 204лв актове в КАТ !!!! вместо да си купя долни стрът барове за сивика с тия пари4ки.... :P ..уя да му се закле6ти в изкуственото око на жена му!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти пък 6то толкоз си съ загрижил за разплутия 6апкар? кът се е разпасал 6а го снимат! да видят хората кви пробитаци представляват законhttp://forums.hondabg.com/style_images/honda/folder_editor_images/rte-align-right.pngAlign Rightа и са праят на големи! всеки път проблем правят тия...а най-ве4е е заради тоя: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195565&photo=66и двамата придружава6ти го тлъстаци пла6тах 204лв актове в КАТ !!!! вместо да си купя долни стрът барове за сивика с тия пари4ки.... :P ..уя да му се закле6ти в изкуственото око на жена му!!!!!

я разкажи... ти невинно си си карал с четиресет и техния радар е показал 140 ли? Има случай когато се праят на интересни и те спират да си искат пари, но обикновенно като ти напишат акт има защо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как така веднага ре6и ,4е е за скорост? :P и ако има не6то драсни едно Л.С да не пи6еме в темата много,много..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей така просто го написах. Не искам се заяждам просто ми е интересно как всички плюеме по полицията и после се оплакваме че има престъпност. Аз имам книжка от вече 6г и досега не са ми писали акт и да съм бил невинен. Ти се изрази по начин все едно казваш че си бил невинен и са ти написали актове за 200лв... Нищо лично, просто ми е интересно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...