X A X O 17 #41 Отговорено 15 Август, 2008 Айде на колатъ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #42 Отговорено 26 Август, 2008 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #43 Отговорено 28 Август, 2008 (Редактирано) колега много бях мераклия да я взимам тази хонда ... но немах толкова пари да дам да човека ама на мога да ти предложа едно coupe 1.5 LSI за бартер с газово, би ксенон на х4, генерация ,чип, 2 комплекта гуми ако те интересува ... драсни едно лс Редактирано 28 Август, 2008 от ecs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BoBiTo #44 Отговорено 12 Септември, 2008 Айде Колеги за желащи ще има промоция към колата..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #45 Отговорено 12 Септември, 2008 С кви джанти я даваш сега.............оригинални стопове има ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #46 Отговорено 13 Септември, 2008 С кви джанти я даваш сега.............оригинални стопове има лиДжантите са продадени, давам я с оригиналните 13-ки с зимни гуми.............. оригинални стопове няма, тя си е с кристалните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #47 Отговорено 16 Септември, 2008 При интерес можем и да коментираме цената на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #48 Отговорено 19 Септември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BoBiTo #49 Отговорено 3 Октомври, 2008 Обявявам Промоция, за този който реши да я вземе ще има специална цена... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #50 Отговорено 5 Октомври, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #51 Отговорено 7 Октомври, 2008 Нова цена: 4000лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #52 Отговорено 8 Октомври, 2008 Нова цена: 4000лв.Абе Боби кво правиш бе батко.Що направо не я подариш,това е най уникалната д14 в Б-я и може би в цяла Източна Европа,но лошота е че никой неможе да я оцени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BoBiTo #53 Отговорено 10 Октомври, 2008 айде на колата 3900 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #54 Отговорено 18 Октомври, 2008 Даааам,тия дни може да се вредя със завойче... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове