Jump to content
Demon

Лодките и Хонда

Recommended Posts

Здравейте,

вчера посетих изложението за лов и риболов и влизайки в една от залите пред мен се яви следната гледка и просто не можах да се сдържа да не я споделя с Вас:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Просто красота! Заслужаваше да се снима с истински фотоапарат, а не с GSM, но нямах под ръка :huh: Представям си какво ли ще е удоволствието лятото да стигна с Хондата до кея и да яхна другата машина с такъв лъскав двигател на хонда :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какво им е на сниките ,на мен лично много ми харесват.............представям си какво е чуството да си заобиколен от толкова мотори с марката ХОНДА...........със семейството ми миналото лято се возихме на корабче по ропотамо и като погледнах мотора........ с големи букви изписано HONDA......С МЪЖА МИ САМО СЕ СПОГЛЕДАХМЕ,просто без коментар 90к.с. мотор ...........неописуемо е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва да не някое кътче от рая ве :huh:

намира се почти на една пряка от там :(:lol::( и като си помислиш че ще ти отнеме около 260 км(от ст.загора)кво му плащаш?Посетете това място и най ве4е кораб4етата с мотори хонда няма да съжалявате!Просто слизате от хондата и се качвате отново на хонда................има по-голям кеф,а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ

И в Пловдив има такава зала на Киров в панаира.Има и лодки с марката Хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва да не някое кътче от рая ве :P

намира се почти на една пряка от там :P;);) и като си помислиш че ще ти отнеме около 260 км(от ст.загора)кво му плащаш?Посетете това място и най ве4е кораб4етата с мотори хонда няма да съжалявате!Просто слизате от хондата и се качвате отново на хонда................има по-голям кеф,а?
лятото като тръгнем към морето ще го посетим ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ваааааа.........чакай , слскостопански машини,косачки,моторни резачки,автомобили,мотори,лодки,двг. за лодки,самолети.......камиони остават ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ваааааа.........чакай , слскостопански машини,косачки,моторни резачки,автомобили,мотори,лодки,двг. за лодки,самолети.......камиони остават ?

Хонда не произвежда моторни резачки... това е против политиката на компанията по екологичните върпоси. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ

Хонда не произвежда моторни резачки... това е против политиката на компанията по екологичните върпоси. :)

Да бе, това и в друга тема някой го беше написал.Не произвеждат разачки, само двигатели за 50% от резачките по света. Тоя суперлатив малко не минава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

Хонда не произвежда моторни резачки... това е против политиката на компанията по екологичните върпоси. :)

Да бе, това и в друга тема някой го беше написал.Не произвеждат разачки, само двигатели за 50% от резачките по света. Тоя суперлатив малко не минава
Те просто си произвеждат мотори.А който където иска там да си ги слага ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В официалния сайт на Хонда направих едно тестче, и сгреших на върпоса "За кое от изредение Хонда не произвежда двигатели"... сещате се, беше за резачките. Може да са се пошегували на официалния си сайт за пиар и реклама, кой знае. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...