Demon 4 #1 Публикувано 14 Април, 2008 Здравейте, вчера посетих изложението за лов и риболов и влизайки в една от залите пред мен се яви следната гледка и просто не можах да се сдържа да не я споделя с Вас: Просто красота! Заслужаваше да се снима с истински фотоапарат, а не с GSM, но нямах под ръка Представям си какво ли ще е удоволствието лятото да стигна с Хондата до кея и да яхна другата машина с такъв лъскав двигател на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #2 Отговорено 14 Април, 2008 Не знам какво им е на сниките ,на мен лично много ми харесват.............представям си какво е чуството да си заобиколен от толкова мотори с марката ХОНДА...........със семейството ми миналото лято се возихме на корабче по ропотамо и като погледнах мотора........ с големи букви изписано HONDA......С МЪЖА МИ САМО СЕ СПОГЛЕДАХМЕ,просто без коментар 90к.с. мотор ...........неописуемо е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #3 Отговорено 14 Април, 2008 тва да не някое кътче от рая ве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #4 Отговорено 14 Април, 2008 тва да не някое кътче от рая ве намира се почти на една пряка от там и като си помислиш че ще ти отнеме около 260 км(от ст.загора)кво му плащаш?Посетете това място и най ве4е кораб4етата с мотори хонда няма да съжалявате!Просто слизате от хондата и се качвате отново на хонда................има по-голям кеф,а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ #5 Отговорено 14 Април, 2008 И в Пловдив има такава зала на Киров в панаира.Има и лодки с марката Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #6 Отговорено 14 Април, 2008 тва да не някое кътче от рая ве намира се почти на една пряка от там и като си помислиш че ще ти отнеме около 260 км(от ст.загора)кво му плащаш?Посетете това място и най ве4е кораб4етата с мотори хонда няма да съжалявате!Просто слизате от хондата и се качвате отново на хонда................има по-голям кеф,а?лятото като тръгнем към морето ще го посетим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #7 Отговорено 14 Април, 2008 ваааааа.........чакай , слскостопански машини,косачки,моторни резачки,автомобили,мотори,лодки,двг. за лодки,самолети.......камиони остават ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 14 Април, 2008 ваааааа.........чакай , слскостопански машини,косачки,моторни резачки,автомобили,мотори,лодки,двг. за лодки,самолети.......камиони остават ?Хонда не произвежда моторни резачки... това е против политиката на компанията по екологичните върпоси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ #9 Отговорено 15 Април, 2008 Хонда не произвежда моторни резачки... това е против политиката на компанията по екологичните върпоси. Да бе, това и в друга тема някой го беше написал.Не произвеждат разачки, само двигатели за 50% от резачките по света. Тоя суперлатив малко не минава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat'koko #10 Отговорено 15 Април, 2008 Хонда не произвежда моторни резачки... това е против политиката на компанията по екологичните върпоси. Да бе, това и в друга тема някой го беше написал.Не произвеждат разачки, само двигатели за 50% от резачките по света. Тоя суперлатив малко не минаваТе просто си произвеждат мотори.А който където иска там да си ги слага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko ABF 0 #11 Отговорено 15 Април, 2008 Те хората наистина знаят какво правят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #12 Отговорено 15 Април, 2008 В официалния сайт на Хонда направих едно тестче, и сгреших на върпоса "За кое от изредение Хонда не произвежда двигатели"... сещате се, беше за резачките. Може да са се пошегували на официалния си сайт за пиар и реклама, кой знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове