Draik 18 #1 Публикувано 12 Април, 2008 Та значи, след близо 2 седмици доста настъпване на колата реших да погледна маслото днес. Маслото беше доста черничко, но големия проблем беше че мирише на бензин. Отворих и капачката за наливане на масло и там миришеше доста на бензин. Та се чудя от къде ще влезе този бензин и какъв точно може д ае проблема. ако някой има на идея да казва. Благодара предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #2 Отговорено 12 Април, 2008 а маслото намаляло ли ти е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #3 Отговорено 12 Април, 2008 Не. Но имам чувството че малко се е покачило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #4 Отговорено 12 Април, 2008 батенце аз не съм специалист ама май се сещам само за 2 на4ина да имащ бензин в маслото или да ти се пока4ва маслото без да си доливал и те и двата са много кофти!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #5 Отговорено 12 Април, 2008 За сега 10 човека го гледахме, половината им мирише на бензин а на другите не. Пробвахме със запалка да запалим маслото на щеката, не се запали. Май единствения начин да е влезнал бензин е от инжекторите. Да не затварят след загасяне на двигателя и от там бензина през сегментите да влиза в картера. За сега Ще го следя след всяко каране как е с нивото на маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #6 Отговорено 12 Април, 2008 значи то маслото по принцип малко почва да си намирисва като е карано, ама това не значи задължително че има проблем. ако нямаш проблеми с нивото на маслото (покачване, намаляване) и нямаш някакъв завишен разход, си карай спокойно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest veno #7 Отговорено 13 Април, 2008 ако се смесва масло с бензин не говори хич добре, от където и да се смесва, маслото си губи характеристиките, а това води до износване и преждевременни аварии... Провери си инжекторите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове