Cartel 0 #1 Публикувано 11 Април, 2008 http://www.vbox7.com/play:d40984fb Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #2 Отговорено 11 Април, 2008 Благодарим за поздрава, ама т'ва дето ми беше интересно баш не се виждаше хубаво Чия е хонделата ?С тея гадни ефекти на клипа не можах да я разгледам,пуснете малко пикс... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 11 Април, 2008 ....на купето много му ходят ламбо врати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 11 Април, 2008 Красива хонда Но верно че с тия ефекти ... работата сукс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cartel 0 #5 Отговорено 11 Април, 2008 На когото е хондата веднага да си признава Наистина ефектите са кофти но хубавия кон и под скъсан чул се познава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #6 Отговорено 12 Април, 2008 Хората знаят какви коли да снимат в клиповете, само да бяха акцентирали повече върху нея а не върху испалнителите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #7 Отговорено 13 Април, 2008 Тази хонда я имам снимана или 2004 или 2005 година на божура имам нейна снимка но незнам как да я постна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #8 Отговорено 13 Април, 2008 Абе този нещо ми пречи да видя хубаво Хондата ...и тия ефекти .... бляяя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове