Jump to content
BoBiTo

Колеги моля помогнете !

Recommended Posts

Колеги помогнете да намерq глава от D16Z6 (или подобна която става) ТРЯБВА МИ СПЕШНО !!! Моята здаде багажа онзи ден и трябва да я сменя. Плащам веднага!!!Ще съм много благодарен на хората които помогнат !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е на бате Ради (REDPOWER) СИВИКА 6ген. 1.4 с В-ТЕК глава ЦЦЪЪКК, която ми блокира онзи ден и сега търся същата... МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ДА НАМЕРИМ ТАКАВА !!!:thumbs1:

Редактирано от BoBiTo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0888528537 дано телефона все още е актуален .Този човек се занимава с авточасти втора употреба внос от Гърция лично аз не съм ползвал неговите услуги просто този телефон ми го дадоха случаино хора които работят с този човек и казват че бил коректен дано ти свърши работа и на теб :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0888528537 дано телефона все още е актуален .Този човек се занимава с авточасти втора употреба внос от Гърция лично аз не съм ползвал неговите услуги просто този телефон ми го дадоха случаино хора които работят с този човек и казват че бил коректен дано ти свърши работа и на теб :thumbs1:

Благодаря колега ще пробвам утре, жив и здрав !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Имам глава , но цената сигорно няма да ти хареса ,защото е комплект напълно оборудван мотор + комп , скоростна кутия и т.н. и много не ми се разваля но зависи ............. 0898-489-527

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

човек не се ядосваи виж първо по моргите ... 100% ще намериш това митовете че нямя части за хонда или че са много скъпи отдавна са отживелица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти ако ми се обадиш до 9 часа, ще хванеш голямата промоция. Днес идвам до Пловдив и знам къде има само глава която търсиш. Дето се вика ще ти я донеса на крака. Обади ми се 0895477213

Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като изтърва голямата промоция ;) а аз след малко изчезвам към Пловдив, това е номера -0899185656, на които е твоето спасение. Главата е перфектна, свалена преди няма и месец от работеща кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ който дадоха по едно рамо :) п.п. Обичам Форума :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vesko-coupe

това съм аз Люклер :lol: Веско съм аве помачих се да те прибавя ама неразбран как !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги благодаряви че помогнахте!!! Специални благодарности на vesko-coupeГлавата вече е намерена !!!Темата може да се затваря !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...