zlipi 0 #1 Публикувано 8 Април, 2008 Здравейте,колеги!Не знам дали сте запознати с новините от миналата седмица,но е станала зверска катастрофа на пътяСамоков-Дупница.Една седмица шофорчето е бил в кома и за съжаление ВЧЕРА Е ПОЧИНАЛ от раните си.Моите съболезнования на семейството му.Мир на прхта му................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dementor 0 #2 Отговорено 10 Април, 2008 Здравейте,колеги!Не знам дали сте запознати с новините от миналата седмица,но е станала зверска катастрофа на пътяСамоков-Дупница.Една седмица шофорчето е бил в кома и за съжаление ВЧЕРА Е ПОЧИНАЛ от раните си.Моите съболезнования на семейството му.Мир на прхта му...................Да почива в мир това момче!А нашите Хонди са особенно уязвими при катастрофи, за щастие ние от клуба на Хонда сме безсмъртни , поради което, както забелязваш тази тема не е уважена с особен интерес! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #3 Отговорено 11 Април, 2008 Както е представена темата защо очакваш интерес. Не може за всяка катастрофа да отваряме тема и да трупаме мнения.От мен: КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И РАЗУМНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #4 Отговорено 11 Април, 2008 Мир на праха му! Колеги аз всяка седмица патувам до Благоевград (там уча) , да ви кажа само на отиване влизам около 4046959045694 пъти в банкета разади рискови изпреварвания на индивиди от цяла България..то не са голфове то не са астри то не са кадети чудо е.. И кво?!?изпреварваш един тир и ОППППППП още 15 тира пред него също патуващи към Гърция!Не е нормално това колеги,за това се нервирам и аз по някои път,да наистина Бог да ги прости тези хора..но ако си караш нормално и спокойно поне намаляваш риска Ти да направиш ПТП, а останалото за съжеление е въпрос на късмет дали някое дупе с бърза лимузима няма да изпреварва както обикновенно в завои и да те удари..!За това колеги нека поне ние да бъдем по-внимателни по пътищата защото във воина не измират толкова колкото по нашите пътища! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове