Jump to content
zlipi

скръбна вест

Recommended Posts

Здравейте,колеги!Не знам дали сте запознати с новините от миналата седмица,но е станала зверска катастрофа на пътяСамоков-Дупница.Една седмица шофорчето е бил в кома и за съжаление ВЧЕРА Е ПОЧИНАЛ от раните си.Моите съболезнования на семейството му.Мир на прхта му...................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,колеги!Не знам дали сте запознати с новините от миналата седмица,но е станала зверска катастрофа на пътяСамоков-Дупница.Една седмица шофорчето е бил в кома и за съжаление ВЧЕРА Е ПОЧИНАЛ от раните си.Моите съболезнования на семейството му.Мир на прхта му...................

Да почива в мир това момче!А нашите Хонди са особенно уязвими при катастрофи, за щастие ние от клуба на Хонда сме безсмъртни :), поради което, както забелязваш тази тема не е уважена с особен интерес!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както е представена темата защо очакваш интерес. Не може за всяка катастрофа да отваряме тема и да трупаме мнения.От мен: КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И РАЗУМНО !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мир на праха му! Колеги аз всяка седмица патувам до Благоевград (там уча) , да ви кажа само на отиване влизам около 4046959045694 пъти в банкета разади рискови изпреварвания на индивиди от цяла България..то не са голфове то не са астри то не са кадети чудо е.. И кво?!?изпреварваш един тир и ОППППППП още 15 тира пред него също патуващи към Гърция!Не е нормално това колеги,за това се нервирам и аз по някои път,да наистина Бог да ги прости тези хора..но ако си караш нормално и спокойно поне намаляваш риска Ти да направиш ПТП, а останалото за съжеление е въпрос на късмет дали някое дупе с бърза лимузима няма да изпреварва както обикновенно в завои и да те удари..!За това колеги нека поне ние да бъдем по-внимателни по пътищата защото във воина не измират толкова колкото по нашите пътища!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...