JK_HONDA 58 #1 Публикувано 8 Април, 2008 Искам да питам за едно нещо ,защото искам да знам дали ще пасне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 8 Април, 2008 Аммм... аммм... аз съм ваш'та гадателка, моля хвърлете боба и след него лещата, за да мога да прочета после по тях какво искате да ви пасне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #3 Отговорено 8 Април, 2008 (Редактирано) Ми знаци вапросат ми е дали този модел http://www.redline-tuning.com/0/avtomobili.../stopove-8.html стопове ще пасне на мойто хонде Редактирано 8 Април, 2008 от m@ni@k@9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #4 Отговорено 8 Април, 2008 забрави, за англичанки няма стопове и фарове различни от оригиналните дето да стават без преправяне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #5 Отговорено 8 Април, 2008 Мерси за отговора . :) :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове