Jump to content
angello

Навигационна система, Gps, Cd-чейнджъри за Хонда

Recommended Posts

Здравейте,търся съвет за проблем с диск за Навигация на Хонда Акорд 2,2 ICDTI 2004г., която купих втора употреба преди няколко месецаПоради небрежност от моя страна се надраска и то доста Оригиналния диск с навигацията и сега ДВД-то не иска да го чете. То че навигацията е само за Европа и не може да се ползва в България е ясно, но от нея се настройва часът на дисплея, осветлението на дисплея и др. дребни неща, а също и се губи функцията на GPS-a. Ако някой има идея откъде може да се намери или запише нов диск, ще съм много благодарен. Ако пък има версия с повече функции, вкл и карта на България, направо бих си купил такава версия. Ако има продукт, който не е на Хонда но може да изпълнява функциите по същия начин също би било добра идея. Също така искам да попитам дали има вариант да се ползват настройките и без диска, защото мои приятели с БМВ могат да ползват GPS и настройки и без диска с навигацията.Също искам да питам дали това ДВД може да работи и с ДВД-филми, музика и др., които да се гледат на дисплея на навигацията, защото от представителството ме предупредиха да не пъхам нищо неоригинално, защото щяло да блокира ДВД-то, а за филми нямало ТВ тунер и не ставало по принцип. Друг въпрос който искам да повдигна е дали някой може да ме насочи към добър сериз за диагностика на оригиналния CD-чейнджър на Хонда с 6 диска, който непрекъснато дава грешки и не иска да работи като хората, но ме е страх да не го разбърникат някои самоуки майстори.Може да ми пишете и на angell@start.bgБлагодаря предварително!

Редактирано от angello

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...