gazara 0 #1 Публикувано 7 Април, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #2 Отговорено 7 Април, 2008 здравейте.има един вече разискван проблем за което се извинявам предварително че досаждам.спукан ми е изпускателния колектор.в момента си търся втора употреба та ако някои чуе нещо да пише плсс.мислех си вариянт за спортен колектор но ми казаха че като махна колектора(които е с катализатора)ще ми се прецаква постоянно ламбда сондата.става въпрос за цициц 1.5 в-тец 114хп d15z6(economy)сондата се навива отгоре на колектора а не отстрани.та най ме интересува дали вярно че ще ми замине ламбдата ао сменя колектора със спортен тъй като катализатора ще се замени от резонатор?10х предварителноНякой да го банне тоя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #3 Отговорено 7 Април, 2008 Ето едно решение на проблема ти, без да си купуваш спортен изпуск. колектор.http://forums.hondabg.com/index.php?showto...&hl=д15з8До момента нямам никакви проблеми с ламда сондата Можа да е просто късмет Мисля, че ако сложиш спортен изпускателен също не би трябвало да имаш проблем с ламда сондата.И пиши на кирилица Виж червеното правоъгълниче в горния десен ъгъл на екрана ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове