iliandimov 0 #1 Публикувано 7 Април, 2008 ЗдравеитеТърся си шпилки 2 на брой.В неделя докато сменях гумите ми се откъснаха 2 на предна дясна.Колата е хонда сивик 97-98 правена е в АнглияНякой има ли представа откъде мога да си купя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 7 Април, 2008 Ако си от Мелмак, ела да ти подаря две Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 7 Април, 2008 Ако си от Мелмак, ела да ти подаря две Ако си в друга слънчева система ела АЗ да ти подаря 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #4 Отговорено 7 Април, 2008 Аз пък ще му подаря цялата главина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_alex_ 0 #5 Отговорено 8 Април, 2008 Много интересна тема се заформи тук! Аз смених всички на двете предни колелета когато слагах летите джанти! Поръчах ги при стругар да ми направи от стомана Х40 мисля , че беше стоманата. Излязоха ми по 2,50лв. едната. Само му занесох оригинална да гледа от нея. Ако се стигне до там и това е вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #6 Отговорено 14 Май, 2008 тарси по магазините аз днес си купих 5лв. парчето мога да ти кажа за пловдив от каде да си купишнапиши от каде си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове