Jump to content
ivoto

Bridgestone Lm20 или Goodyear Ultragrip 7

Recommended Posts

В главата ми се върти идеята да си купя зимни гуми сега, ако разбира се намеря на по-ниски цени.За Goodyear UltraGrip 7 четох повечето добри отзиви, но за Bridgestone LM20 нищо не можах да открия във форума. Та ако някой е карал с такива ще ми е интересно да чуя мнения и за двата модела, а също и от къде са купени (ако става въпрос за София). :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз изкарах зимата с ултрагрип 7!моето мнение е-ПЕРФЕКТНАТА ЗИМНА ГУМА!не случаино в класацията адак ли беше за 14 цоловите бяха на 1-во място!значи 2-причини; на нова година,когато бяха големите снегове се прибирах от търново към софия в наи-големия сняг,предполагам сещаш се кво беше,тогава просто се видя предимството им ,даже си играйках ряско ляво ряско дясно,наистина,колата поднася,все пак е лед и сняг,обаче веднага влиза в пътя и друго на с тази гума забрави за ръчните освен на сняг!на мокро време дъжд бия ръчна и просто не става така както трябва,а при сняг е ебаси кефа,защото като тръгне да ти носи,само пускаш ръчната и веднага влиза в пътя!тва е моето наблудение дано съм бил полезен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз изкарах зимата с ултрагрип 7!моето мнение е-ПЕРФЕКТНАТА ЗИМНА ГУМА!не случаино в класацията адак ли беше за 14 цоловите бяха на 1-во място!значи 2-причини; на нова година,когато бяха големите снегове се прибирах от търново към софия в наи-големия сняг,предполагам сещаш се кво беше,тогава просто се видя предимството им ,даже си играйках ряско ляво ряско дясно,наистина,колата поднася,все пак е лед и сняг,обаче веднага влиза в пътя и друго на с тази гума забрави за ръчните освен на сняг!на мокро време дъжд бия ръчна и просто не става така както трябва,а при сняг е ебаси кефа,защото като тръгне да ти носи,само пускаш ръчната и веднага влиза в пътя!тва е моето наблудение дано съм бил полезен

Благодаря за мнението! :lol: Аз се колебая между тези два модела точно защото едните са първи, а другите - втори в тестовете на ADAC за посочения по-горе размер :P За Bridgestone LM20 не съм чел конкретни мнения (освен нещо от рода: "зимните на Bridgestone са много добри и много скъпи", но от модел до модел има голяма разлика, а и един и същи модел може да се представи различно в различните размери, нали?!), та искам да видя и такива...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за мнението! :lol: Аз се колебая между тези два модела точно защото едните са първи, а другите - втори в тестовете на ADAC за посочения по-горе размер :P За Bridgestone LM20 не съм чел конкретни мнения (освен нещо от рода: "зимните на Bridgestone са много добри и много скъпи", но от модел до модел има голяма разлика, а и един и същи модел може да се представи различно в различните размери, нали?!), та искам да видя и такива...
ми избирай тогава по евтините бе, кво се двуомиш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми избирай тогава по евтините бе, кво се двуомиш :PКато съм тръгнал да давам 130-160 лв. за гума едва ли основният ми аргумент за покупка ще бъде цената...?! :lol:Никой ли не е карал колата си с една от култовите марки за Хонда (Bridgestone) и по-точно с модела LM20...?! :lol:

Редактирано от ivoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да на 2 януари беше шоу. Осъмнах с 30-40 см. сняг на колата във Враца. Гумите бяха тези, с които я купих Fulda Kristal Montero с някакъв грайфер, но от 2002 г. Взех лопата от един на паркинга, поразрових колата отпред, изчитих я от снега и ... излязох без проблеми, а не ми се вярваше, че ще отляпя от паркинга дори. Обадих се на едни приятели магистрални полицаи да питам как е на Витиня. После леко, леко тръгнах за София и до Ботевград си беше шубе. Имаше закъсали, но в обратната посока. Гумите си се държаха прилично за възрастта си, но си трябват нови.Някакви отзиви от Bridgestone LM20 все пак?! - към всички колеги. Редактирано от ivoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivoto

Мнения за Bridgestone LM20 ...?! Няма ли някой с такива в цял форум?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В целия форум никой ли не е карал със зимни Bridgestone - какъвто и да е модел??????????Направо невероятно.......................

Редактирано от ivoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...