billabong_honda 0 #1 Публикувано 6 Април, 2008 в тоя дъжд не иска да пали,тази сутрин ставам и опитва, да я запаля,но....сменял съм свещи,кабелите са наред?някой има ли си представа от какво го прави!благодаря ви!става дума за дел сол! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 6 Април, 2008 в тоя дъжд не иска да пали,тази сутрин ставам и опитва, да я запаля,но....сменял съм свещи,кабелите са наред?някой има ли си представа от какво го прави!благодаря ви!става дума за дел сол!Провери дали не са ти намокрени лулите на кабелите и също другия край , който влиза в делкото ! Свали дистрибуторната капачка и виж дали и тя не е овлажнена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
billabong_honda 0 #3 Отговорено 6 Април, 2008 благодаря колега,ще опитам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 6 Април, 2008 Мамка му и аз имам този проблем, преди малко слизам в колата, ключето и... киу-киу-киу... стартера върти като за световно, няма огин в цилиндрите. Та реших, че нещо се е овлажнило мамицата му! Уф, сега и аз ще свалям и аз да гледам кабели-мабели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове