Miroslav.Ivanov 0 #1 Публикувано 5 Април, 2008 Понеже предишната тема стана малко дълга и може някой който сега я вижда да няма търпение да я изчете, пускам нова с цел да няма недоразбрали. Ще помоля в неделя вечер да бъде изтрита, понеже няма да е вече актуална.Та нека в неделя в 19:30 да се срещнем на ОМВ на канала. Да пиеме по бира и малко приказки. С кола или не срещата е за феновете на Хонда, а не за шофьорите . Разбира се всеки е добре дошъл, независимо от коя част на света е Ще се видим там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 5 Април, 2008 а да носим ли официално вечерно облекло... нещо смокинги и бални рокли?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 5 Април, 2008 Ако ще сте в рокли идвам да снимам ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #4 Отговорено 6 Април, 2008 Там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #5 Отговорено 6 Април, 2008 МИРО ДА НЕ ИЗЛЪЖЕШ ПОСТАТА И АЗ МИСЛА ДА МИНА ДА СЕ ВИДИМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #6 Отговорено 6 Април, 2008 айде ще се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #7 Отговорено 7 Април, 2008 Организирам среща на феновете от 101-ви блок в мусагеница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #8 Отговорено 7 Април, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_lv #9 Отговорено 8 Април, 2008 е съжалявам ама бях зает... иначе срещата състоя ли се?? (: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #10 Отговорено 8 Април, 2008 ако говориш за тази в хаджи димитър да събрахме се 5-6 човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #11 Отговорено 10 Април, 2008 ако говориш за тази в хаджи димитър да събрахме се 5-6 човекаее жалко изпуснал съм нищо ако пак се събирате казвайте и ще дойда този път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #12 Отговорено 10 Април, 2008 може да напраим пак една срещичка за неделя,ама има времеако има навити да пишат да се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #13 Отговорено 10 Април, 2008 Че кво да правим в неделя вечер, освен да плакнем оченца в чуждите японки Щяхте да давате предложения за друго място НА ОМВ кафето е гадно и мястото е малко, а феновете от Сухата рЯка ще сме повечко в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове