Dedovoto 7 #1 Публикувано 5 Април, 2008 Лаковото покритие на малката ми хонди4ка е изпръскано от лявата страна на шофьора, незнам как и по какъв начин но са останали капки изглежда6ти - все едно тъкмо е изсъхнал автомобила ви след автомивка знаете как се плу4ават следите от капки - та въпросът ми е това не6то оправя ли се с пастиране... не съм сигурен 4е ако снимам 6те успеете да видите за какво става дума , грозна гледказабелязал съм тука таме по леките автомобили от по старата генерация 4е при употреба на безконтактно миене на автомобила , лаковото покритие запо4ва да се лющи , та тези кап4ици са то4но такива .. леко проядено е лаковото покритие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #2 Отговорено 5 Април, 2008 оправя се с нов лак, стига да не е изядена и боята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mag 1 #3 Отговорено 5 Април, 2008 Боядисвал ли си я? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #4 Отговорено 7 Април, 2008 не боята си е оригинална металикне разбирам от бой и лакове и покрития но от думите ви разбирам 4е процедура с лак 6те мине най добре...следващият ми въпрос е ... леките за4енки по веждите минавайки се с лак дали 6те се запе4атат или 6те продължат да си гнияти също така... какъв лак да предпо4ета и според вас колко струва процедурата... предполагам не е като цена за боядисване!? 1500-2000лв цялостно с кърпежи тука таме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nuddy #5 Отговорено 8 Април, 2008 Що не отидеш до някой бояджия и всичко ще ти се изясни? А номера със запечатването на ръждата по веждите няма да мине. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #6 Отговорено 8 Април, 2008 Що не отидеш до някой бояджия и всичко ще ти се изясни? А номера със запечатването на ръждата по веждите няма да мине.Е добре не ме разбирайте погрешно но .... ако имах времето 6тях да мръдна а не ве4ер по никое време да си пи6а небивалици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове