Most_Wanted 180 #1 Публикувано 4 Април, 2008 Защо часът който се показва от дясната страна във форума Last Action не е верен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #2 Отговорено 4 Април, 2008 Аз като се загледах видях, че и самия часовник във форума не е верен. Time is now: 4th Apr 2008 - 07:04 PM а пък сега е 22:57 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 4 Април, 2008 Time is now: 4th Apr 2008 - 11:08 PM Powered By IP.Board © 2008 IPS, Inc. Сега не мога да я намеря тази настройка, но мисля че имаше настройка за часовата зона която да показва форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #4 Отговорено 4 Април, 2008 Значи проблема е в моя телевизор, така ли? Ако има някъде за настройване на часовника ще ми кажете ли от къде да го сверя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #5 Отговорено 5 Април, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #6 Отговорено 5 Април, 2008 Мерси. Горе долу стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #7 Отговорено 6 Април, 2008 и все пак има отклонение от нормалния час в 12:00 мое време по форум е 12:07 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #8 Отговорено 6 Април, 2008 (Редактирано) и все пак има отклонение от нормалния час в 12:00 мое време по форум е 12:07ето тоя пост пак пише че е постнат в 1:09 ама е постнат в 1:01 по мое време Редактирано 6 Април, 2008 от HondaFanatic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #9 Отговорено 6 Април, 2008 и все пак има отклонение от нормалния час в 12:00 мое време по форум е 12:07Тва вече си е фабричен бъг някъв на форума ... мислех още когато пуснах картинката да го напиша, но нещо ме домързя и затова само оградих двата часовника, и там се вижда разликата. Казвано е и преди че има разлика от около 7-8 минути между действителния час и този на форума, ама който не е чел по-стари темички така е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #10 Отговорено 7 Април, 2008 Не е бъг на форума, часовникът на сървъра не е точен, а ние сме по него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове