vulgar display of power 0 #1 Публикувано 3 Април, 2008 Нека направиме една проверка защото не забелязвам да се споменава ПК по форумите,а аз като international чадо живеещо в този прекрасен град в момента съм виждал много фенове предимно със сивици и прелюди които си личи че не карат хонда случайно,та ако има такива да пишат,ето им тема ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest del_sol #2 Отговорено 3 Април, 2008 (Редактирано) Е и аз сам от този прекрасен град но чесно да ти кажа съм виждал много хондета . Но пък за сметка на хонди голфове с PK (500 коня) има бол Редактирано 3 Април, 2008 от del_sol Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulgar display of power 0 #3 Отговорено 3 Април, 2008 ООО ти да не си с черното дел солче,виждам едно лачено напоследък,преди каква кола имаше я кажи,като те видя може да ти светна,а за голфовете си прав,пълно е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
del_sol 0 #4 Отговорено 3 Април, 2008 преди карах 19-ска 16v пак черна . Сега вече карам истинска кола . Ти кво караш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vulgar display of power #5 Отговорено 3 Април, 2008 АААА,ама ти си на Алекс приятела нали (то и мойта така се казва де) ,аз карам един сивик D16Z6 черен ама без тунинг по него,а утре или в други ден ще взема прелюд 2.3,е тогава ще е кеф,аз съм в блока до металния мост за Варош,един с бели тераси,даже сме 3-ма с такива сивици от входа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest del_sol #6 Отговорено 3 Април, 2008 от каде познаваш Алекс? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vulgar display of power #7 Отговорено 3 Април, 2008 Беше барманка в MAZE,и съм ходил там покрай мой приятели,а мойта Алекс беше барманка в ZINC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
del_sol 0 #8 Отговорено 3 Април, 2008 ама лично познаваш ли я? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulgar display of power 0 #9 Отговорено 3 Април, 2008 По принцип да,но не съм я виждал от много време,а и тя за да се сети кой съм трябва да ме види...иначе едва ли ще се сети,а скоро я мернах при сладкарница софия докато минавах че е застанала до del sol-a (той ми привлече вниманието),и за това се сетих кой си,а и преди съм ви виждал с реното,аз тогава имах AUDI 80-ka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове