Stancho 4 #1 Публикувано 2 Април, 2008 колега аз имам подобен проблем, но по описанието ти немога да разбера дали става въпрос за същотосвалял съм седалката и установих че при мен на дясната седалка (както и в твоя случай) както са двете релси на които се движи, всяка от тези 2 релси се хлъзга по долните релси посредством 2 съчми. тоест между релсите на седалката има вътре топченца по които се движи. и при мен от дясната страна няма съчми и затова някой като седне и цялата седалка се клати. ако искаш свали я най-добре и огледай. ако е същия проблема, намираш отнякъде 2 съчми същия размер и ги натъпкваш вътре. то и аз трябва да я свърша тая работа ама още не съм...и като го оправиш пиши как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #2 Отговорено 2 Април, 2008 при мене се клати мойта седалка... не съм наперил решение на въпроса... и го преживях... а пасажерската седалка според мен е нормално да се клати от прекаленото бутане напред назад за да влезе някой ... луфта за тези годинки е неизбежен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #3 Отговорено 2 Април, 2008 според мен е нормално да се клати от прекаленото бутане напред назад за да влезе някой ... луфта за тези годинки е неизбежен wink.gifДа ама не Оправяме ги седалките ама ..... в София п.п. Има теми по въпроса, що не 4етете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 2 Април, 2008 според мен е нормално да се клати от прекаленото бутане напред назад за да влезе някой ... луфта за тези годинки е неизбежен wink.gifДа ама не Оправяме ги седалките ама ..... в София п.п. Има теми по въпроса, що не 4етете Открехни ни колега ако е възможно да се справим сами. Просто не ми се идва до София за една седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #5 Отговорено 2 Април, 2008 На всяка шейна има по 4 съчми и 1ролка. Сглобяването се прави по определен ред обаче така и неможах да го запомня и всеки път го мисля наново И да напиша 10 реда, ако несте достатъчно сръчни, няма да се справите. Ако пък сте, нямате нужда от помощ Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове