Jump to content
Stancho

Проблем с пасажерската седалка

Recommended Posts

колега аз имам подобен проблем, но по описанието ти немога да разбера дали става въпрос за същотосвалял съм седалката и установих че при мен на дясната седалка (както и в твоя случай) както са двете релси на които се движи, всяка от тези 2 релси се хлъзга по долните релси посредством 2 съчми. тоест между релсите на седалката има вътре топченца по които се движи. и при мен от дясната страна няма съчми и затова някой като седне и цялата седалка се клати. ако искаш свали я най-добре и огледай. ако е същия проблема, намираш отнякъде 2 съчми същия размер и ги натъпкваш вътре. то и аз трябва да я свърша тая работа ама още не съм...и като го оправиш пиши как ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мене се клати мойта седалка... не съм наперил решение на въпроса... и го преживях... а пасажерската седалка според мен е нормално да се клати от прекаленото бутане напред назад за да влезе някой ... луфта за тези годинки е неизбежен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

според мен е нормално да се клати от прекаленото бутане напред назад за да влезе някой ... луфта за тези годинки е неизбежен wink.gif

Да ама не ;) Оправяме ги седалките ама ..... в София :) п.п. Има теми по въпроса, що не 4етете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен е нормално да се клати от прекаленото бутане напред назад за да влезе някой ... луфта за тези годинки е неизбежен wink.gif

Да ама не :P Оправяме ги седалките ама ..... в София :ph34r: п.п. Има теми по въпроса, що не 4етете ;)
Открехни ни колега ако е възможно да се справим сами. Просто не ми се идва до София за една седалка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На всяка шейна има по 4 съчми и 1ролка. Сглобяването се прави по определен ред обаче така и неможах да го запомня и всеки път го мисля наново :ph34r: И да напиша 10 реда, ако несте достатъчно сръчни, няма да се справите. Ако пък сте, нямате нужда от помощ ;) Успех :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...