Jump to content
Guest Ивайло Петков

Проблем с предните светлини.

Recommended Posts

Guest Ивайло Петков

Днес бях паркирал до една стена и забелазах, че не ми свети единия фар на къси.Отивам право към OMV да си взема една лампа и като взех обратния завой по-рязко взе че светна.Бях решил така или иначе да си взема за резервна, но така и не успях да сваля крушката. Бях малко на зор - преди съм успявал на спокойствие, но сега се отказах за да не потроша нещо както имам навик.Озадачи ме това, че клемата беше някак доста омаслена, а наоколо всичко е сухо. Като погледнах другия фар и неговата клема беше така.Какво е това 'явление'?Установих, че отпред нямам и габарити - дано е от крушките, но досега не съм сменял - как се прави?И основната лампа как се сваля ако може някой да каже с няколко думи?Става дума за английски Civic 6-та ген.Благодаря.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Visit My Website - това е за сваляне на крушката, а за маслото смятам, че е да изолира контактите от влагата и да няма корозия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря.Вероятно го има във всяко ръководство, но в момента нямам нищо под ръка и отговорът ми е от голяма полза.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има голяма вероятност клемите на фасунката да са окислени и при мен беше така и ги смених, фасунката е 2 лв за Н4 крушка.А относно смаската при всички е така и е за да няма влага при контактите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се, наистина, че клемата е бая окислена. Голям зор беше да я измъкна - или е за японски ръчичики (не че мойте са много големи) или за някакъв инструмент.Успях като първо откачих лампата с клемата от фара и после с яко дърпане.После позчистих колкото можах и всичко вече е OK.А габаритите смених суперлесно - свалят се с с леко завъртане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...