kalinkata 0 #1 Публикувано 31 Март, 2008 здравейте колеги ! интересно ми е някой слагал ли е на сивик спирачки от прелюд втек, и има ли ефект? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 1 Април, 2008 (Редактирано) Да слагал съм по големи спира4ки Редактирано 1 Април, 2008 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #3 Отговорено 1 Април, 2008 и има ли ефект? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #4 Отговорено 2 Април, 2008 не тесе слагат вместо тазове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #5 Отговорено 2 Април, 2008 не тесе слагат вместо тазове dry.gifБраво, "МНОГО" полезно мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinkata 0 #6 Отговорено 2 Април, 2008 Интересно ми е трябва ли да сменя и спирачната помпа или може и със старата= и какви дискове да сложа -от legend или prelude ?казаха ми че от vw g60 също ставали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #7 Отговорено 2 Април, 2008 (Редактирано) не тесе слагат вместо тазове dry.gifБраво, "МНОГО" полезно мнение.какъвто вапроса такъв и отговора!апарати и дискове можа да сложиш от всичко което намериш просто трява да се наместят.а ефекта е ясен спираш по добре но нетрябва дасе подценяват гумите ! Редактирано 2 Април, 2008 от edikoisi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinkata 0 #8 Отговорено 2 Април, 2008 не тесе слагат вместо тазове dry.gifБраво, "МНОГО" полезно мнение.какъвто вапроса такъв и отговора!апарати и дискове можа да сложиш от всичко което намериш просто трява да се наместят.а ефекта е ясен спираш по добре но нетрябва дасе подценяват гумите ! питам за конкретни апарати защото четох че стават на колата ми без да се ;наместват;!! ако не си в час по добре си трай ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #9 Отговорено 2 Април, 2008 не тесе слагат вместо тазове dry.gifБраво, "МНОГО" полезно мнение.какъвто вапроса такъв и отговора!апарати и дискове можа да сложиш от всичко което намериш просто трява да се наместят.а ефекта е ясен спираш по добре но нетрябва дасе подценяват гумите !....... питам за конкретни апарати защото четох че стават на колата ми без да се ;наместват;!! ако не си в час по добре си трай ! ako беше виждал апарати щеше да е по лесно да разбереш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #10 Отговорено 2 Април, 2008 струва ми се че акаш в темата а не помагашА на мен пък ми се струва че злоупотребяваш с търпението на всички ни Колегата продължава да ти отговаря въпреки неподходящия ти тон. А пък аз се правя че не виждам безсмислените ви цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #11 Отговорено 2 Април, 2008 1.2 бутални апарати от Хонда Легенда+280 мм дискове от Корадо Г60-болт он2.апарати от Прелюд ВТИ може6 да комбинира6 пак с дискове от корадо или да разпробие6 тези от Прелюда на 4 по 100.3.Може6 да сложи6 300 мм и нагоре диск с апарат с подобно захва6тане към 6енкела като Хондовия,в тоя слу4ай прави6 дистанционни планки........ за 1 и 2 си ползва6 твойта си помпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinkata 0 #12 Отговорено 3 Април, 2008 1.2 бутални апарати от Хонда Легенда+280 мм дискове от Корадо Г60-болт он2.апарати от Прелюд ВТИ може6 да комбинира6 пак с дискове от корадо или да разпробие6 тези от Прелюда на 4 по 100.3.Може6 да сложи6 300 мм и нагоре диск с апарат с подобно захва6тане към 6енкела като Хондовия,в тоя слу4ай прави6 дистанционни планки........ за 1 и 2 си ползва6 твойта си помпаеи това чукане чаках ! мерси колега -това е отговор ! сори ако тона ми не е бил подходящ но все пак мисля че едикойси само акаше даже сереше в темата мир просто искам големи спирачки и явно прелюдовите са моя тип ! още веднъж мерси Драгич ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #13 Отговорено 3 Април, 2008 и като направиш спирачките пусни снимки да видим защо питаше! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #14 Отговорено 3 Април, 2008 Мен също ми е интересно да видя нещо направено, след подобни теми.Колега дай да видим нещо и ние как се прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #15 Отговорено 4 Април, 2008 имам от ИТР за 140 евро са твои! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I.Ivo 4 #16 Отговорено 4 Април, 2008 на моята кола мога ли да и сложа дискови спирачки отзад че тия барабани ме дразнят, ако някой може да помогне с info ще съм му благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #17 Отговорено 4 Април, 2008 да продължавам да СЕРА в темата.Остависи барабаните дисковете са доста по проблемни откъм апарати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinkata 0 #18 Отговорено 4 Април, 2008 имам от ИТР за 140 евро са твои!супер !от къде да ги взема ?аз съм от Варна но в неделя ще пътувам за София и мога да импровизирам!дай тел за връзка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I.Ivo 4 #19 Отговорено 4 Април, 2008 ок, мерси колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GTI-8V 0 #20 Отговорено 5 Април, 2008 А пък аз се правя че не виждам безсмислените ви цитати С 5 цитирани цитати аз сигурно щех да имам бан вече .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #21 Отговорено 5 Април, 2008 Не се цупи, твойте бяха повече Свен това скоро ще има затягане та, нека се повихрят за последно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове