Jump to content
Dilqn_Mitev

идентични ли са фаровете на 6-та ген феислифт на 6-та преди това

Recommended Posts

Здравейте колеги,мойта кола е 1997 година сивик 3-врати и бих искал да си сложа оригинални фарове и дори стопове но от 1999 година след феиса,при някои коли след феиса не пасват на по-стария модел и за това питам,ако някой знае ще се радвам да сподели с мен.благодаря предварително :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стопове - да, фарове - не

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не стават фаровете , от личен опит говоря :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъпа работа :bow: мерси много все пак !

Не е тъпо,нали за това е фейслифта,да се отличават.Вземи си едни ангелски очи,сложи им Хенон и си екстра. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

ако искаш да направим бартер за стоповете ти давам ти оригиналните от сивик 1996 и някакво доплащане предложи нешо ако си навит!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dilqn_Mitev

ако искаш да направим бартер за стоповете ти давам ти оригиналните от сивик 1996 и някакво доплащане предложи нешо ако си навит!!!

Съжелявам колега,но ако ще ги сменям стоповете си мисля да сложа тези които са след 1999 в смисал тези които са изцяло червени...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

те не са изцяло червени а мигача им е бял и по темата ти за стикерите един колега ги продаваше на срещата по 1 кинта са!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

по истински ментета от сонара не знам дали има. потърси в ebay или си търси 2ра употреба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по истински ментета от сонара не знам дали има. потърси в ebay или си търси 2ра употреба.

колега ако ще идваш довечера на еко-то,ще ти покажа как седят мойте.нз дали е заради мотора може би заема повече пространство но има една пластина ако не се лъжа която пречи на десния ми фар да пасне и седи мн гадно..като гледам на твоита кола стоят повече от перфектно..за това пуснах и темата,мислех си че просто са мн гадни фаровете..мерси за инфото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...