Olmy 35 #1 Публикувано 30 Март, 2008 Честито на най-новият ни член 'Sexapilka' и добре дошла колежке в отбора на Honda фенклуб! С пожелание за много приятни мигове и преживявания в най-якият форум клуб на България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sexapilka 0 #2 Отговорено 30 Март, 2008 Благодаря! Идвай и ти на срещата , чакаме те ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #3 Отговорено 30 Март, 2008 добре дошла сестричке хаха.....само дето аз я регистрирах и сме от един комп в момента хахах ;) :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lyubaka #4 Отговорено 30 Март, 2008 Добре дошла Много весели моменти във форума ти желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #5 Отговорено 30 Март, 2008 Ха добре дошла,мисля че днес те видях на срещата.Това червеното бижу твое ли беше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sexapilka 0 #6 Отговорено 30 Март, 2008 Логично е ! На бижу , бижу отива :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #7 Отговорено 30 Март, 2008 Хехехе ще ме прощаваш.Супер ти е колата много си пасвате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #8 Отговорено 30 Март, 2008 Добре дошла и от мен макар ,че преди малко се видяхме и на живо но пък несе запознахем официално но има време . И да се грижиш добре за колата както за теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 30 Март, 2008 Добре дошла и от мен. Има време и да се запознаем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #10 Отговорено 30 Март, 2008 АААА не край,вече ви се сърдя ! значи за мен няма тема или поздрав а за сестра ми има , май ще почвам да я ревнувам сестрата хахах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #11 Отговорено 30 Март, 2008 АААА не край,вече ви се сърдя !....Сакън недей! Вече съм те споменал тук, а и все пак си регистриран на 31-януари 08 не върви да ти честитим сега. Айде на тазмесечната ще ни бъде приятно да се запознаем лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #12 Отговорено 30 Март, 2008 Добре дошла колежке в клуба.Много щастливи моменти ти пожелавам и само безаварийни километри. АААА не край,вече ви се сърдя ! май ще почвам да я ревнувам сестрата хахахТи от сестра си ли ще ревнуваш бе колега ? Все пак са само 12 поста (като броим и твоите). Незнам ако жена ти се беше регистрирала и да й честитим какво щеше да стане Майтап бе колега. Айде добре дошъл и ти(дори с малко закъснение) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pen4o 0 #13 Отговорено 30 Март, 2008 Добре дошла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #14 Отговорено 30 Март, 2008 Добре дошла! Най-после и колежките взеха да стават повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #15 Отговорено 30 Март, 2008 ха и от мен добре дошла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #16 Отговорено 31 Март, 2008 (Редактирано) Айде на тазмесечната ще ни бъде приятно да се запознаем личноАко ги(визирам сестра ми ) убедя тоя път непременно ще се запознаем :D Редактирано 31 Март, 2008 от HondaFanatic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #17 Отговорено 31 Март, 2008 взе да заприличва на саит за запознаства тука, и все пак честито за колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #18 Отговорено 31 Март, 2008 И от мен едно добре дошла.А аз да питам, разминахме ли се на гребната или толкова и съм разбрал, че си била там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #19 Отговорено 31 Март, 2008 (Редактирано) Добре дошла и от мен колежке. Желая ти, много приятни мигове, тук и зад волана на бижуто ти Редактирано 31 Март, 2008 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ursus #20 Отговорено 1 Април, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pencho_hondata #21 Отговорено 1 Април, 2008 взе да заприличва на саит за запознаства тука, и все пак честито за колатаЧе то е такъв сайта с тея организирани мероприятия по градове и не само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #22 Отговорено 1 Април, 2008 Абеее ей! Кви са тия работи?! Видяхте ник в женски род и ааййдеее да честитиме! То добре, ама постоянно се регистрират нови членове, а за тях - нищо! П.П. Иначе, добре дошла и от мен де! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sexapilka #23 Отговорено 2 Април, 2008 И все пак темата се появи и се разви,защото на срещата в неделя пичовете ме видяха!!А пък други жени нямаше............... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове