Jump to content
Doomwalk

Въпроси Civic Aerodeck

Recommended Posts

Здравейте,Предстои ми взимане на кола и това е един от моделите които ме грабна като визия и простота на колата, и имам няколко въпросчета към притежателите на подобни коли. Насочил съм се към комбито тъй като ми трябва леко семейна кола, а и се занимавам с планинско колоездене, и необходимостта да се возят колела е голяма. та и първия въпрос ми е свързан именно с товаренето имПри огледите които успях да направя ми направи впечатление,че релсите които са на този модел хонда са някак тънки сравнени с релсите на една астра. Откъде мога да намеря информация за максималната товаримост на тези релси, защото по прицнип багажниците които се монтират на покрива и захващат велосипеди имат ограничение за максимална маса на велосипед, а и цената на колеата които карам е колкото половината кола и някак ме притесняват тънките релси ;). някой да има опит ?По принцип като ви чета явно икономичния Витек е по добър от А14 мотора , но за съжаление трудно се намират и масово се вкарват 90к.с мотор. Забялязал съм ,че на много от обявите на подбни машити съществува "Борд компютър" огледите които съм правил са били на машини без. Та въпроса ми е какво допълнителна информация дава или е просто рекламен трик. Свалих няколко потребителски инструкции и се рових в този форум , но не намерих реално всяка лампа на таблото за какаво служи/отговаря , някои са ясни но други ;). И ако не ставам нахален бих помолил майните да споделят, къде евентуално мога да разчитам на сервиз за тази марка в града и евентуално за преглед на колата преди да я купя , тъй като както предполагам разбрахте не съм на ти с колите :DБлагодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко хубаво, но темите съм ги гледал отговори на въпросите ми там няма , затова и съм ги задал ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...