MnQk 4 #1 Публикувано 28 Март, 2008 колеги някои може ли да ми каже от какво се получава това странно чикаркане ж дистрибъторната капачка.... преди го нямаше о днес по едно време какво се заслушах нещу чикарка моля помагаите че ще се побаркам :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 28 Март, 2008 Лагер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #3 Отговорено 28 Март, 2008 сменяй лагера дане смениш делкото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #4 Отговорено 28 Март, 2008 Сам трудно ще го смениш, както и трудно ще го намериш като размер.Опитай във местният компетентен сервиз.Следващата стъпка е да се строшат датчиците във делкото, така че побързай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #5 Отговорено 28 Март, 2008 мерси колеги още утре отиван да го тарся тоя лагер че си ...... маиката направо то ми мерси на сички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #6 Отговорено 29 Март, 2008 аха мерси колега ще гу сваля днес и ж понеделник ще отида да видя какво може да се намери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mag 1 #7 Отговорено 30 Март, 2008 Лагера на Д16А6 е 6001 съвсем стандартен размер, не знам твоя двигател какъв е но не би трябвало да имаш проблем. внимавай само с датчиците като сваляш лагера че май са някаква прахова металургия и есно се чупят. лагера от магазин за лагери е към 3-4-5 лв. обаче си вземи читав(не китайски, български и т.н.).Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #8 Отговорено 31 Март, 2008 мерси на сички днес отворих делкото...а пък за лагера може да го намерите в секи магазин тои е стандартен 6001 моля да затворите темага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #9 Отговорено 1 Април, 2008 Едно допълнение 6001 не става за делкото на д13б2. На лагера пише 6201 RFA1 (за последните символи не съм сигурен дали бяха така, но до колкото знам те означават с каква капсуловка е) Пробвах лагер номер 6201, но вътрешния му диаметър е 12мм, а на лагера на делкото е 12,5мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Geue 0 #10 Отговорено 1 Април, 2008 На Д15Б2 оста е 12.5мм престъгва се на 12,1 - 12,2 и се слага лагер 6001, примерно гфк или скф дано да не нацели6 ментаци. Така и така ще го отваряш направи си профилактика на делкото почисти го от металните стърготини и смазката а вервай ми и от двете има по много осбено щом си за лагер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #11 Отговорено 1 Април, 2008 (Редактирано) Това за престъргването и аз го мислих, но след като се престърже, трябва и друг семеринг и друга втулка Семеринга всъщност не е задължителен, но поне да е нов. А аз метални стружки не видях никъде по делкото. Нещо си се заблудил. Редактирано 1 Април, 2008 от Явор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове