Jump to content
Guest Road®aceR

Предница ...

Recommended Posts

Guest Road®aceR

Приятелчета .. една малка загадка ??Проблема е следния : При скорост от 60 нагоре , като най осезаемо около 100 и се губи към 140 се появява кофти тресене във волана !Отпадат : баланс , крива джанта , въртене на предни/задни . :stupid: Гумите са нови ! Вашите догадки и преположения , моля ! :lol: Позналия получава бира + пържола на Узана !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest puma

Приятелчета .. една малка загадка ??Проблема е следния : При скорост от 60 нагоре , като най осезаемо около 100 и се губи към 140 се появява кофти тресене във волана !Отпадат : баланс , крива джанта , въртене на предни/задни . :stupid: Гумите са нови ! Вашите догадки и преположения , моля ! :lol: Позналия получава бира + пържола на Узана !

иво бате иди при брата и му кажи ако не може да помогне с гумите и джантите имаха много добър 4овек за преден мост и изобщо за предница

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Може да си за реглаж, крива главина по някаква причина или криви дискове... едно от тия според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

иво бате иди при брата и му кажи ако не може да помогне с гумите и джантите имаха много добър 4овек за преден мост и изобщо за предница

Не става ? за мойта кола ... и брат ти не помогна ! :stupid: Не е главина , нито дискове ShEf - че ! А реглажа е последното което остава да се направи !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хихи, да не си пропуснал да завинтиш някой болт от четирите и за туй! :stupid: Скоро бяха споменали, че ако се измият с пароструйка джантите може да се оправи, защото се натрупвал пясък и разбалансирал бил... за друго не се сещам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубу де , ако са криви дисковете няма ли да тресе и при спиране ве мамка му ?! А тряя ти кажа , че колата се кара доста екстремно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M.R.Tuning

Хубу де , ако са криви дисковете няма ли да тресе и при спиране ве мамка му ?! А тряя ти кажа , че колата се кара доста екстремно !

Пробваи: Варти волана на място до краи на някоя страна и след това трагни бавно на заден и осети да ли ти дарпа лекичко волана на някоя страна.Ако е да или главината или шарнирен болт поне на мен така ми казаха.И при мен е така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan

колега,луфт в кормилото имаш ли..!?(почуква ли ти рейката при неравности)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Има малък луфт във волана ... но рейката не тропа ! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan

според мен е това проблема!много ли тресе или...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво ако знаеш къде е такси гас там като караш от там кум града то4но преди АПЕКАТО има един маистор на преден мост тои е наи добрия в стара загора !!! аз само там ходя наистина много разбира 100% ще ти каже от къде е проблема прегледа е безплатен :cool: о дори там могат да ти го оправят .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен на 90% ! Радиален дисбаланс ! Явно шибаните стендове за реглаж не го хващат и ако човек не се загледа ...... :D Благодаря за мненията ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...