Jump to content
Guest Founder

НШДР, Сезон 2008

Recommended Posts

Guest Founder

Октриването на сезон 2008 от НШДР (Национален Шампионат по Драг Рейсинг) ще бъде на 29.03.08 (Събота) на писта Божурище.По принцип ще бъде обикновен работен ден , но емоции със сигурност няма да липсват - и живот и здраве да се нагледаме на рекорди още с откриването :clapping:Вероятно всеки е загорял за аромата на гуми и бензин така че ...С мераклиите ще се видим там :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От колко часа е ? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

I кръг от шампионата по драг рейсинг ще се проведе на 19 април (събота) от 12ч. на писта Божурище!

:D Тва пише в тунинг.бг ... ся съм се разровил щото още се чудя да ходя ли въобще или ще се развали времето и ще отменят откриването на сезона. (29.03)EDIT : упс, то вярно пишело "откриване на сезона" ... в първият момент помислих че пише кога ще се проведе шампионата...уфф много яко се ошашавих вече и взех да бъркам яко. :DПоследно утре ще се провежда ли тва събитие ... в тунинг.бг ми казаха да следя утре форума, а няма как да го следя щот 9.00 трябва да съм излезнал от вкъщи за да успея да хвана влака на време. Някои пък ще пътуват от още по-далеч и колкото по-рано се разбере дали твърдо ще се състои или ще се отлага толкова по-добре за тях. (Ачо) Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се провежда мероприятието - бъди сигурен в това :DТоя дето ти е написал да следиш форума утре сутринта му кажи да хваща къра - как може такива безобразни постове да пускат разни човечета в тунинг.бг направо не ми го побира главата.Ако имаше отлагане щеше да е написано най-късно в четвъртък - това ти го казвам защото е редовна практика , а и е факт - бат гого до сега не е оставял нищо на произвола на съдбата.Тръгвай смело и не се чуди.Тези събития не са за пропускане!до после ... на пистата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...