I-BOY_STZ 12 #1 Публикувано 27 Март, 2008 Здравейте фенове, Замислям се за този модел, не вървят скъпо, а е доста функционална машинка. Особено ми харесва модификацията Бийгъл, която е по-нова година към 96-96 са. Интересуват ме мненията на колегите, които притежават такива модели или по една или друга причина имат впечатления от тях. Чудя се как стои въпроса с поддръжката на двойното задвижване, също така има основно 2 типа двигателя - 1,5 моно и 1,6 пълна спринцовка. Дали 1,5 няма да е доста муден.Ще се радвам на всякакви отзиви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #2 Отговорено 28 Март, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 28 Март, 2008 Може би това е една от най-дуракоустойчивите Хонди , които съм карал Перфектен двигател , много добра проходимост , дори с не толкова добри зимни гуми се държи идеално Има обаче сериозни проблеми с ламарините , които се оправят разбира се , НО има и един много сериозен проблем със задния мост , за моделите преди 90 години мисля , страшно ръждясват - целия заден мост и не подлежи на ремонт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moni13 0 #4 Отговорено 28 Март, 2008 Здрасти колега,аз карам Шатъл 92 от около 1,5 год. и мога да потвърдя думите на Тино, че това е много як автомобил. Проблема със задния мост е решен в автомобилите след 90 год и вече не гният. Зимата е невероятно проходим и е перфектен в зимни условия. Има доста стандартни екстри-ел.стъкла, огледала, люк и прочие. Разхода и зиме и лете ми е горе долу един и същ - около 10/100, като извънградско не пада особено-8,5-9. Малко по шумна е, но е учудващо пъргава и винаги се учудвам как набира по нанагорнище. Верно е също, че се появяват ръжди тук-там, ама не е болка за умиране. Подръжката....абе рядко се троши, а когато го прави-не е толкова страшно. Успех с избора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове