Jump to content
teoto

КАКВО ВКЛЮЧВА КОМПЛЕТКА ЗА КЛИМАТИК? - СПЕШНО

Recommended Posts

здр, имам CIVIC 5-та генерация. Намерил съм си комплект за климатик - за същата кола.Какво трябва да включва комплекта? В този комплект, който ще купувам има: - Компресор- Маркучи- Радиатор+перка- Реленца+кабели(за електрониката)- Ремък.Липсва ли нещо от комплекта за да знам дали трябва да се вземат още неща?И ако липсва - какво е и трудно ли се намира?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл. Трябва ти още изсушител със скоба за закрепване, тръби, стойка за компресора, изпарител, пластмасови скобички, бутонче за климатика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл. Трябва ти още изсушител със скоба за закрепване, тръби, стойка за компресора, изпарител, пластмасови скобички, бутонче за климатика

:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пичове - мерси за бързата реакция. малко подробности за наличните части:- компресор- маркучи(това всъщност са тръбите, но понеже комплекта не е оригинален са направени маркучи, които изпълняват тази функция)- радиатор + перка- реленца + кабели- ремък- изпарител + стойка за него- стойка за компресор(и тя не е оригинална, поръчвана е допълнително)--------------------няма:- изсушител със скоба за закрепване- пластмасови скобички- бутонче(за монтаж на таблото)прав ли съм или - има още неща които трябват???това поне знам за наличния комплект.междудругото, търсих из форума за тема, която точно дава инфо за нещата които трябва да се включват в комплект за климатик - по принцип. даже и да не го взема си мисля, че ще е добре да се направи нещо по въпроса, защото съм убеден, че доста хора имат желание да си слажат климе - като знам миналото лято какви адски жеги бяха ... :D:blink::Dта така - ако някой от вас знае - може да постне детайлно инфо относно нужните части за климатик:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTO.YAKATA

четеш първо тук и намираш сервизното ръководство за твоят модел. Там е написано почти всичко което те интересува за климатика. Преди да почнеш да сглобяваш отиди при майсторите които ще ти го пълнят да погледнат за какво става дума при положение че са приспособявани нещата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

5та генерация

Публикувано изображение

Публикувано изображение

6та ценерация

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиди при човек,който е в час със мотажа на авто- климатици,за да не береш после ядове :lol: Ако си близо до Плевен мога да ти свърша и аз работа :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета ,знаетели от къде мога да намеря климатик за 6та ген. сивик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми търсиш от някоя ударена, аз така направих и си го монтирах сам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...