enigma 78 #1 Публикувано 26 Март, 2008 Колеги до колкото знам на 29-събота е откриването. дано не вали обаче ,щото прогнозата е такава и може да няма нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #2 Отговорено 28 Март, 2008 ако вси4ко е то4но съм там! надявам се доста от вас съ6то да са там. хубави преработки има от ХОНДА фен клуб заслужава си да ги видим на откриването! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 28 Март, 2008 И на мен много ми се идва ама имам бая задачи дано времето е хубаво и се оправя и аз ще сьм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #4 Отговорено 28 Март, 2008 И аз ще се разтъпча малко...мислех в неделя за месечната да ви видя, но май ще подраня. Някой мераклия да ме завози от Централна гара до Божура ?? (бъзикам се, намерил съм си ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 29 Март, 2008 Опа, и аз съм там с моята кофа... в нея ще са Калмара, Аз и приятелката ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #6 Отговорено 29 Март, 2008 Е колко часа де ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #7 Отговорено 29 Март, 2008 12:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #8 Отговорено 31 Март, 2008 ето как изглежда6е откриването!снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233095 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #9 Отговорено 1 Април, 2008 (Редактирано) мерси To там задръстено от голфове бре...добре че има синя хонда да разтури малко положението ам да те питам имаш ли случайно повече снимки на Нисана Silvia-та,това е най яката кола за мене там на божура от снимките дето си пуснал,просто е прелест,съвършенство,изящество,красота...яп Редактирано 1 Април, 2008 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #10 Отговорено 1 Април, 2008 Аве кви са тези голфове там........много бре.....те да не са започнали вместо социални помощи да дават голфове???!?@! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #11 Отговорено 1 Април, 2008 Аве кви са тези голфове там........много бре.....те да не са започнали вместо социални помощи да дават голфове???!?@! You have NOOOOOOOOO idea ! Бре то добре синята хонда да поразведри малко, но поне във времето докато аз бях там (мисля че си тръгнах към 15 не съм сигурен точно в колко) на пистата се осмелиха да се пуснат само 3 хонди ... Шефчето с неговата 5та, той се дърпа с един колега който така и не разбрах кой е...със една 6та, и едни бургазлийски момчета със 6та, които се пускаха явно с някви аверчета с едно пежо кабрио. Иначе разхождайки се из "паркинга" имаше хондички ... измежду които прелюдец един видях, една сива 4та ген. (до колкото разбрах на didone) и разни други. От тия голфове се притесних да му се не види ... уж отидох нахъсан да щракам, а се върнах с максимум 2-30 снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #12 Отговорено 1 Април, 2008 мерси To там задръстено от голфове бре...добре че има синя хонда да разтури малко положението ам да те питам имаш ли случайно повече снимки на Нисана Silvia-та,това е най яката кола за мене там на божура от снимките дето си пуснал,просто е прелест,съвършенство,изящество,красота...яп�нско чудо на техниката...влюбен съм в тази кола...простооооо най-доброто.....даже в мобиле.де няма такива....дори незнам колко струва....знам че ускорява за 5.5 и че е 2 литра с турбо 250 коня...фабрика говоря...та ако имаш някви нейни снимки още да пуснеш или да ми пратиш...др път ако е там пак ще се нащракам яко с нея мн ме кефи тази кола,вярвам че много от феновете на хонда също я обожават...та...отплеснах се малко нооо нищо де...- благодаря Имаше 200sx S13 и S14a (фейслифта) и силвия S15 , тая дето и се кефиш ти. S15 се е произвеждала само от 99 до 01 и я спират , че не покривала новите закони ,които приемат тогава в Япония. Та тая силвия се е продавала само в Япония и може би в Австралия и версия с ляв волан не се е произвеждала никога , затова неможеш да я намериш в мобилето.Много яка кола.Иначе аз бях там без да се пускам , че с тия валяци щях да се изложа уникално много , като ония умрял атмосферен Скайлайн дето даде 16,3 .Изкефих се на нисаните и на черното ламбо и порша GT3, а се издразних супер много на пича с еклипса дето не му даде газ нито веднъж , а само минаваше по пистата да се покаже. Иначе като изключим навалицата от гоуфове беше добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #13 Отговорено 1 Април, 2008 мерси To там задръстено от голфове бре...добре че има синя хонда да разтури малко положението ам да те питам имаш ли случайно повече снимки на Нисана Silvia-та,това е най яката кола за мене там на божура от снимките дето си пуснал,просто е прелест,съвършенство,изящество,красота...яп�нско чудо на техниката...влюбен съм в Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове