Jump to content
Sanchesss

Шествие на младите хора

Recommended Posts

Имам предложение за хората които сега са на по 15, 16, 17 години. Идеята ми е когато вземем книжки да направим "шествие" : да обиколим България и да разгледаме най-големите забележителности заедно. Екскурзия за младшите Хондаджии. Какво ще кажете? Ако има някои навити съм измислила и нещо като идея как да плануваме нещата но ще я споделя ако има желаещи. :lol: П.п. По всеобщо съгласие на бъдещата събрала се група може да допуснем и по-опитните колеги (в кръга на шегата). Колкото повече сме, толкова по-голям купон ще стане. :rolleyes:

Редактирано от Honda_Racing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Идеята ти е много добра, но след две години ще ти дойде друг акъл в главата вероятно, тогава ще измислиш нещо друго, надявам се още по-добро! Успех с това начинание :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.................

ти пък какво се месиш на младите ааааа :lol: Нека си правят екскурзии, много е хубаво :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: Идеята съм сигурна, че ще е същата. Може би ще има нови вмъкнати идейки или промени. Но това ми е като мечта и ще се радвам да я споделя с доста хора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ей значи веднага ме сяде :rolleyes: Ми де да знам искам и аз да се почувствам млад, пък може за екскурзовод да ме вземат!П.С. Стига сме оспамвали на момичето темичката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

еййй вкарай и 14 годишните бе , хаахах....за къде без мен ще бъдеа и дано да не поскъпне супер много бенза до тогава :rolleyes:

Редактирано от HondaFanatic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А по голями не приемате ли в това начинание :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Fozio

А по голями не приемате ли в това начинание :lol:

Мне зажелявам ваще да са мислили навреме :huh: базикам се за екскурзовод също няма да ни трябва по яко ще е ако се изгубим :huh::rolleyes: аз се присаединявам кам 16 годишните след 2 години съм на линия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да даде Господ, живи и здрави след две годинки може и аз да се включа, пък и ShEfA няма да откаже, сигурен съм ....живот и здраве, ше видим. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм навит за едно такова приключение, нищо, че не се вписвам във възрастовата група, надявам се да ме вземете :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda_Racing

Както не се изясних : всички желаещи са поканени :rolleyes: (възрастовото пояснение беше поставено само за ориентация на времето когато ще се ходи). Нека да довърша идеята си : Предлагам всеки да даде предложения за местата, които да посетим. Да направим списък и маршрут, да се уговорим и "джеронимооо" да потегляме. Това естествено ще се проточи, защото сме още някои от нас сме незаконни шофиори, но когато му дойде времето се надявам всичко да е уредено и потготвено и направо да си грабваме багажите. Приемам всякакви идеи за каквото и да е :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе и аз преди така си мислех,но като почнах да зареждам зверчето леко си промених мисленето.И така най-лошото нещо си остава ходенето на бензино станцийте.20кинта 7литра.......ако щеш :rolleyes::lol: За някои хора пълненето на резервуара може да означава бая дни гладуване :huh: Един съвет,не го мислете още от сега.Всичко с времето си.Да сте живи и здрави,пък до тогава може и други марки коли да вземете :huh: Btw не рискувайте да карате без книжки,че хванат ли ви работата е сериозна.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А по голями не приемате ли в това начинание :huh:

Мне зажелявам ваще да са мислили навреме :lol: базикам се за екскурзовод също няма да ни трябва по яко ще е ако се изгубим :huh::rolleyes: аз се присаединявам кам 16 годишните след 2 години съм на линия
Ти си с мен още тая година.Аз съм на 18 след 2 месеца взимам книжока и съм надъхан. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БЕ хуу сте надъхани, и аз имах такива желания, докато не се присетих, че 2.10 за литър благодатна течност, която просто няма как да спестим. И в следващия миг реалността ме цапва за втори път като се сетя, че трябва и винетка, и да се храня трябва и някак... иска ми се, преди един месец и малко взех книжка, на 18 съм от 3 месеца едва, но... няя пари, ще ви се радвам от нас за сега. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахах, ша дойдеме бре ... тя затва колежката ни е предупредила от ся 15-16-17 годишните да го прайме тва шествие ... та да знаем да събираме от сега париците за бензина. :rolleyes:Ще видим ... само времето ще си каже думата, навит съм но както казва Шефа като ни цапне и нас реалността по главата ще го премислим отново тоя вариант и ще си останем с месечните срещи май. :lol:п.п. Мисля че имаше подобна тема правена, самоче леко префразирана ... относно Honda Civic Nation в България ... или въобще Honda Nation BG щот ше ни е малко шествието ако са само кибиците. :huh: Ще го мислим, айде да сме живи и здрави да завършиме, книжка да вземем, кола да вземем .... пък натам другото лесно ще го установим. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е и аз тва казвах...Много ни се иска...Мн нещо,мн чудо,мн кеф ще е ...обаче изведнъж видеокасетата се разваля и почват да исват моменти от реалността ...не всеки е БОГАТАШ-а деот мжое да си позволи парите за цяла България .....по граници 500х2 +450х2 (приблизително) около 1900 км......а с обикаляне.........сложи го по 20лв на 100км = 380лева....ОППП мноу стана :):D;)....та ДАНО БЕНЗИНА ПОЕВТИНЯВА(господи чувам ли се какво говоря ? ;)).А за идеи...само ме хвани да видиш как ще ви затрупам....да кажем от столицата....по магистралал Тракия(пък може и по други пътища) но нали трябва да ИЗРЕЖЕМ Хондите едно яко......само си представете....цялото дясно платно заето от Хонди наредени в редица....до ПЛд.......от там може да идем до Ст3...а задължителна дестинация е Кърджали ;) ;) :P , Хасково там и т.н след тва към морето Бургас.....по панорамните пътища около морето....до Варна...от там до Русе.....ама да се спра до тук че поста ми стана 2000 километра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм навит - все пак съм с VTEC-E и 5 на 100 е приемливо за пътешествието (5х20 = 100 литра х 2.10 = 210 лева) ПЕРФЕКТНОВместо да се направя на свиня 3 пъти в дискотеките, начинанието е доста по-добър избор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CIVICwarrior

Ммдаа..тва и на мен си ми е мечта от край време! Аз съм на 20г. ама още нямам книжка:)! :P Това е защото винаги съм казвал, че ще бъде първо колата (ХОНДА разбира се!) а после книжката! Та аз тъкмо завърших и наближава времето за Хонда! Иии доде взема книжка, тамън ше вземете и вие книжки (явно колите са ви готови) и съм с вас!А относно маршрута, трябва да се избере такова трасе, от което да се видят възможно май-много забележителности за възможно най-малко пътни разходи! Такива маршрути, разбира се ги има много, но като му дойде времето ще се пусне една анкета и ще се избере...Поздрави на всички млади Хондаджии и мечтатели! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скъпи млади хондажии, пътешествието въобще не скъпо. Все пак имате 2 години до книжка и старта на роуд трипа. 2 години са 730 дни и ако това ще струва кръгло 1000 лева, започвайте да спестявате по 1,37 на ден и ето ви ги пари за обиколката. Вместо да давате по 3 кинта всеки ден за цигари, събирайте по половината и си направете трипа да сефтосате хондичките с 2000 км. кеф

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то така лесно по 2-3 в кола....ама какъв е кефа тогава ? то кефа е като сме една голяма колона от Хонди...мен лично не ми е кеф да съм с някой друг в кола, и той да кара...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То си е яко ако си с някой в колата. А който иска да си кара сам - никой не го спира. Макар че наистина разходите спадат, купонът става по-шумен, шествието ства по-голямо.... Всичко е в полза на ученика :D Плюс това кога друг път ще си грабнете куфарите и ще отидете на някоя такава разходка. Според мен е хубаво, че сме го измислили по-рано, поне ще си стои като едно наум. Апък живот и здраве всичко ще се нареди. Аз си признавам още от сега : като му дойде времето съм готова да се заема със организацията (разбира се никога не отказвам помощ). Чесна скаутска - имате си организатор :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

в нашето семейство средната възраст е 17,766666666666666666666666666667 години като станем на 18 сме готови за път ... приема ли се ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хихи всеки нов член на шествието се приема :rolleyes: Само че повечето от нас трябва да вземат книжки коли, бля бля.....и оттам живот и здраве (пак се повтарям) да започнем да организираме всичко. Така че вече потготвените хора се надявам да проявят разбиране и търпение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз съм за, че и тъкмо се включвам в групата на 16годишните :rolleyes::blink::cool::punk:

Редактирано от MissCaprice

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз съм навит а съм само с нчколко години в горе споменатата възрастова гранива. Така и така искам да поразгледам България с приатна компания и ми се иска да видя какво може хондичката.Пи6етеме като тръгвате

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic

Ахахах Adrian-e те това ще е чак след 3-4 години

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MissCaprice

Може и след 2-3 годинки да е :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който си мисли, че ще може да види наистина красивите места в България и ще може да ги обиколи и да се вмести в 2000 км. е МНОГО далеч от истината:blink: На мен това ми беше мечта още като бях на вашите години и все още си продължава да е така. Пообиколил съм някой места, но поотделно, защото наведнъж повярвайте ми, излиза адски дебело. И не забравяйте, че разходите ви не са само бензин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...