del_sol 0 #1 Публикувано 23 Март, 2008 Здравейте на всички , това ми е севтето в този готин форум. Преди 4 месеца се сдобих с една малка но доста добра Хондичка и за кратко време японеца ме грабна и чесно да си призная друга марка вече няма за мен! Мерцедеси ли? Японеца е брутален ! Та то е очевадно нали ? Е тези неща всички вие си ги знаете доста преди мен та поради това се обращам към вас с следното въпросче: Моля ви кажете ми колко масло събира двигадел D16Z6 и какво масло препоръчвате ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #2 Отговорено 23 Март, 2008 двигателят ти събира 3.300литра масло!а за марката(почна се отново ),всеки ще си хвали своета,с която кара!така че реши сам!аз ли4но карам с motul 6100 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #3 Отговорено 23 Март, 2008 (почна се отново ),Ми непочвай отново! Дай му линк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #4 Отговорено 23 Март, 2008 слушам и изпълнявам! ми ето и линка към подобна тема! http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%81%D0%BB%D0%BE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове