Jump to content
Dotz

Диагностика в Пловдив?

Recommended Posts

здр.колега,за диягностика закараи колата в сервиз,,формула" в кичук париш на бившия бул,,Южен" до последна спирка на на автобус номер 1!успех! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колега. Още повече, че колата която ще взимам е Prelude 4-ка ;-).Проблемът е, че абсолютно не знам какво да й гледам. Затова искам сервиз, където да ми направят пълен оглед.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно...? Не мога да си редактирам поста.Искам сам ода попитам това което колегата обяснява тук някъде ли е? http://bgmaps.com/services/links/links.asp...a51fb0c32c4d74fПловдив ми е много непознат :-(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно там колега! :P;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление в този сервиз не успяха да ми помогнат. Там не могат да направят диагностика на Хонди, защото нямат софтуер. Все пак взех колата :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мястото се казва Бултрако - ще го намериш лесно по големия надпис на любимата ни марка. Намира се на бул. "България" - на изхода за Пазарджик - в края на града след Окръжна болница и Пловдивския университет. В този сервиз със сигурност са виждали най-много хонди ;-)Моят опит е повече от положителен - компетентно и културно обслужване - дори отговориха на някои от глупавите ми въпроси на нов собственик (няма да давам примери, че вече ме е срам).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...