Jump to content
Borislav_STZ

Издирва се Седан в Казанлък

Recommended Posts

Здравеите колеги от доста време търся собственика на Син седан 5г с тунинг добавки на на броните и тунинг прагове колата се продаваше в стз . До колкото знам заминала е в Казанлък преди 4 5 месеца .Немога да намеря след от този седан в нашия форум а искам да се свържа с 4овека които го кара .Един път го засякох в казанлък но в движение и ... Някои ако има инфо за фена от форума ли е изобщо ?!? искам да се свържа с него !!! Благодаря предварително!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Fozio
Отговорено (Редактирано)

Поясни какъв седан е 4,5,6 г ако можеш какъв цвят е и тогава мисля че по лесно ще се разбере кой е и изобщо дали е от форума не се заяждамОпа извинявам се много не съм прочел внимателно много сажелявам за офф'а

Редактирано от Fozio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Колега аз съм от Казанлък и този пич не е от форума (щяхме да се знаем) даже до сега съм го виждал 3-4 пъти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесва седана аз даже го гледах преди да го купи един приятел искаше да го зима оба4е имаше много забележки и ... а аз карам такъв седан и много ми харесва как стоят неговите добавки и прагове и искам ако трябва да му дам някои лев за тях а ако не . да търсим някъв варянт :rolleyes::):(:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEX

Здравейте,този седан съм го виждал преди две години в Казанлък.Таман си бях докарал моя и този го видях,беше с ляти джанта пет тънки спици,тогава външния вид беше без забележка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,този седан съм го виждал преди две години в Казанлък.Таман си бях докарал моя и този го видях,беше с ляти джанта пет тънки спици,тогава външния вид беше без забележка.

бъркаш се седана е вкаран в БГ преди 6 7 месеца и от 5 6 е в казанлък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...