Jump to content
z1atko

Предпазна греда

Recommended Posts

Аве хора кажете ми какво ми липсва аз си мисля че ми ги няма гредите няма как да е без предказни греди.под предната броня и задната нямам нищо а си мисля 4е трябва да има ако мойе някои д ами прати снимки на предница на хонда сивик 1,5 16v д15б2 че нещо нее наред BUL111@mail.bg

Редактирано от z1atko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото съм запознат, тези греди се слагат само на американските сивици (като моя), на европейските поне не съм чувал някои да има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото съм запознат, тези греди се слагат само на американските сивици (като моя), на европейските поне не съм чувал някои да има.

То4но :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз никога не съм виждал досега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как мога да кача снимка да я видите че нали съм нов и не знам още аз немога ли да си сложа аз при лек удар ще я потроша само на една броня да е неми звучи и малко шубе ме хваща,ако недай си боже да ми трябва:rolleyes:мерси предварително:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ми то си е за страх работа, търси си и слагай, че на моята бивша кола и липсваше и за това сега е бивша :) пп: Може да разбереш, дали е имало, като погледнеш фугите между калниците и капака, ако ширината е значително по малка в предната част, значи е имало.

Редактирано от gearborn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление това е един от малкото недостатъци на хондата (особено 4,5 ген.) ниско тегло -> тънки ламарини -> ниска безопасност :D . Дано на никой никога не му се налага да разбира неговата хонда колко е безопасна при удар! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отвъд океана се грижат малко повече за безопасността......и аз имам и то доста сериозни греди..!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз в края на месеца смятам да ида до моргите да вида че не искам да каръм с мисалта че ако се ударя няма ко да ми спаси предницата,щот при лек удар предницата отива на кино;)мерси колеги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вижте ми снимките в албумчето и някой знаели колко струва предна и задна греда и каде мога да ги намеря по на далавера;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти виж дали изобщо можеш да си намериш такива защото предполагам разбра че само американските сивици имат такива а аз не знам да има много такива в БГ а камоли по моргите!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...