Jump to content
LENO

Има ли клуб хонда в Русе

Recommended Posts

Здаравеите има ли клуб Хонда в РУСЕ и провеждат ли се еземесе4но някакви збирки.Интересувам се заштото отскоро имам хонда сивик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здаравеите има ли клуб Хонда в РУСЕ и провеждат ли се еземесе4но някакви збирки.Интересувам се заштото отскоро имам хонда сивик

Ако вземеш да разгледаш форума ЩЕ разбереш че има не само КЛУБ а цяла ОБЩНОСТ ;) И че се провеждат не МЕСЕЧНИ , а СЕДМИЧНИ :huh: -> http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=20231

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вземеш да разгледаш форума ЩЕ разбереш че има не само КЛУБ а цяла ОБЩНОСТ ;) И че се провеждат не МЕСЕЧНИ , а СЕДМИЧНИ :huh: -> http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=20231
Mersi za informatsiqta kolega

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,ще те чакаме на месечната другата седмица в неделя да се похвалиш с Хонделата и да се запознаем :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest elmo

Ами добре предполагам 4е щте успея да доида мерси за поканата . ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами добре предполагам 4е щте успея да доида мерси за поканата . :(

Колега първо добре дошъл и второ срещите се провеждат всеки четвъртък от 19:00 на метан-станция М-газ! Ще те чакаме ей!!!:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При вси4ки положения ще се видим аз си мисля 4е тази хонда може и да я знаете но както и да е ше се видим да се запознаем пак и имам малко вьпрос4ета така 4е до неделя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...