Jump to content
street_fighter

въпрос относно покупка на 5 та ген. D15b2

Recommended Posts

Здравейте колеги! Предстои ми покупка на 5 та генерация 1.5 (D15 ka !!! ) та имам няколко въпроса относно консумативи( главно от колегите от Пловдив) за да се подготвя от по-рано (финансоео !!! ) интересуват ме цени на:Ангренажен ремък с ролките Масло ( ориентирал съм се към Motul 15w40 за него знам че е към 16-17 лв литъра )Маслен филтърБензинов филтърВъздушен филтър Каско ( от къде имате добри впечатления) каква марка да гледам и от каде да ги намеря качествени в Пловдив...?? за сега е това което се сещам.... имам нужда само от повечко късмет за да има снимки ( дай боже ) другия месец....принципно съм запознат мн добре с модела и знам какво да гледам при покупка...но скоро не съм се интересувал от цени за консумативите и не съм много в час... предварително Ви Благодаря :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първо да те поздравя за избораотносно въпросите ти, използвай търсачката и ще намериш отговори на повечето ти въпроси, дискотирани са много много пъти, даже за каското имаше наскоро цяла тема, както и за цените на частите. Не карай хората, които са запознати с тия работи да се повтарят по хил. пъти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първо да те поздравя за избораотносно въпросите ти, използвай търсачката и ще намериш отговори на повечето ти въпроси, дискотирани са много много пъти, даже за каското имаше наскоро цяла тема, както и за цените на частите. Не карай хората, които са запознати с тия работи да се повтарят по хил. пъти

знам колега за търсачката и пробвах поне 10 пъти с наи различни ключови думи но нищо...някои ако метне няколко бързи линка ще съм му благодарен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата за Каското - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=16955&hl= Темата за началните разходи - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=17839&hl=

Благодаря сърдечно !!! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

хм....има доста различни мнения... чух за първи път че се сменя и водна помпа щото нещо си.... тва чесно за първи път го чувам към задължителните неща за смяна...чесно казано съм приговил към 700-800 лв... дано да стигнат !!! !!!

Редактирано от street_fighter

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чух за първи път че се сменя и водна помпа щото нещо си.... тва чесно за първи път го чувам към задължителните неща за смяна...r />чесно казано съм приговил към 700-800 лв... дано да стигнат ;) ;)

...помпа се сменя ако е сдала багажа или и предстои да го сдаде понеже така и така си разкачил чаркалаците за смяна на ремъка.Аз лично 2 пъти съм обслужвал кола и помпа не съм сменял защото си е била здрава.а парите които си приготвил са предостатъчни за обслужване на автомобила
дано да стигнат... ;) .....днеска ходих да гледам една.... супер некадърници.... още като я видях от вън.... няма оборотомер... 1.3..... а изрично питах дали е 1.5... отварям капака за да се уверя... и ми цъфна кръглият филтър.... нямаше грам екстри ( а ми казаха че има ел стъкла) :P;) ;) :P;) и всичко това на невероятната цена от #### .... тъкмо се зарадвах че бързо си намерих и то в града.... нещо не съм привърженик да ходя да си търся от другия краи на българия пък и нямам много познати в сервизи и

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В жк.Тракия се продава една 5г Седан,сигурно искат около 4 000 лв.132 коня пълен ел.пакет.Знам и една за 2 200. 1.5 90 коня,пак Седан,но има малко забележки.Аз съм Сашо,от Пловдив.-0889974689.Знам един майстор,който разбира от Хонди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...