RossPopov 28 #1 Публикувано 20 Март, 2008 Продавам радио-касетофон Blaupunkt Paris RCM 169 с RDS-тунер и възможност за управление на CD чейнджър.Цена - 35 лв. ... и две бири почерпка от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RossPopov 28 #2 Отговорено 21 Март, 2008 Голям графичен дисплей, еквалайзер, RDS тунер, възможност за управление на CD-чейнджър, два мотора, часовник, 4х40 W Max, 4xPreamp-Out. Ето малко снимки: Още снимки - тук: http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION...&IMAGE_ID=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RossPopov 28 #3 Отговорено 21 Март, 2008 (Редактирано) нали затова съм писал и две бири почерпка, без да уточнявам в кое заведение и с какви мезета и т.н. Ако си направиш сметката може да се окаже че си на страхотна далавера Иначе работи, сериозно и ако искаш да знеш - за капак мога да дам и един чейнджър - пак Blaupunkt, модел CDC A08 Редактирано 21 Март, 2008 от mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #4 Отговорено 21 Март, 2008 Абе то и аз, кво се чудя, та нали аз продадох работе6то CD без мп3 за 30 кинта Ако до 2-3 дена не си го продал, може и да го взема.пп: Пращаш ли по куриер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RossPopov 28 #5 Отговорено 21 Март, 2008 Абе то и аз, кво се чудя, та нали аз продадох работе6то CD без мп3 за 30 кинта Ако до 2-3 дена не си го продал, може и да го взема.пп: Пращаш ли по куриер?Нямаш грижи... ако до няколко дена някой от София не го вземе... за да може да почерпя за сделката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #6 Отговорено 21 Март, 2008 Аз ще дам 40. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове