Jump to content
Guest Morpheus

два сервиза две мнения

Recommended Posts

Guest Morpheus

Имам тропане от дясната страна (отпред) ходих в един сервиз казаха ми, че е втулка на рейката, за всеки случай реших да питам и в друг сервиз закарах я там пък ми казаха водачите на сп. апарат, вече не знам на кой да имам вяра, ако ида в 3-ти сигурно друго нещо ще ми кажат.Сменил съм биалети и тампони на стаб. щангата.Някой срещал ли се е с подобен проблем и да каже какво може да е, че вече нямам вяра на никой.П.С. F20Z1 Accord 6 ген.От плд съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gin

водачи едва ли. гледай по рейката нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ако е втулка на рейката няма да имаш тропане от дясната страна, а ще ти хлопат и 2те колелета. Най вероятно или не си чул както трябва или е някой сел. втулка и/или шарнир !това на канал се проверява за 5 мин и е мега елементарно

Редактирано от Sa8o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как сам да си ги проверя, че както казах по горе нямам вече вяра на никой всеки иска да те излъже за да може да ти направи някой ремонт за да ти вземат парите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sa8o
Отговорено (Редактирано)

Взимаш някой приятел с тебе , качвате колата на канал (ако нямаш свой или на познат, позлзваш някой пред блоковете :rolleyes: ) , единия почва да мърда колата напред назад - нагоре надолу, а другия гледа отдолу гумените втулки на носачите дали са скъсани , имат ли луфт , удрят ли на метал (като се слагат 2 ками на едно от колелетата което искаш да провериш). За луфт на рейката единия мърда волана рязко ляво - дясно (да прави отклонение 1-2 см не повече) , а другият да слуша отдолу рейката дали хлопа - по този начин също можеш да добиеш представа и за състоянието на шарнирните връзки но те най добре се виждат като се разглобят .А относно цените на частите селенова втулка излиза около 10-20 лв, в завизимост къде се намира , шарнир и той толкова, втулка на рейка към 20тина лв но се сменя малко по трудно ( в смисъл играчка е )П.П. след като се прави ремонт на някой от тези работи (особено рейка) - задължително се минава реглаж преден мостДано съм ти бил поне малко полезен

Редактирано от Sa8o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодарен съм ти много ще взема днес да го направя.Дано да разбера какво е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам тропане от дясната страна (отпред) ходих в един сервиз казаха ми, че е втулка на рейката, за всеки случай реших да питам и в друг сервиз закарах я там пък ми казаха водачите на сп. апарат, вече не знам на кой да имам вяра, ако ида в 3-ти сигурно друго нещо ще ми кажат.Сменил съм биалети и тампони на стаб. щангата.Някой срещал ли се е с подобен проблем и да каже какво може да е, че вече нямам вяра на никой.П.С. F20Z1 Accord 6 ген.От плд съм

като си от Пловдив се обади на Иван 0899827045 и кажи, че Жоро ти е дал тел. -- ще останеш доволен!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...