Jump to content
Guest pesho2

Мигачи/серво волан

Recommended Posts

Guest pesho2

1) Сутринта като тръгнах, не ми работеха мигачите. Няколко пъти прещраках лостчето - няма никой. Хрумна ми да включа аварийните - те работеха и след като ги изключих и опитах отново мигачите - те вече работеха. Не мога да си обясня какво е станало - дали че аварийните подават повече ток и релето се е "размразило"? Някой хрумва ли му нещо?2) Струва ми се, че воланът започна да върти по-трудно. Хидравликата му обезвъздушава ли се, или да я водя на майстор заради нещо друго?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pesho2

Е хайде, никой ли няма да се престраши?Между другото днес мигачите работят нормално, но това не ме успокоява.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1) Сутринта като тръгнах, не ми работеха мигачите. Няколко пъти прещраках лостчето - няма никой. Хрумна ми да включа аварийните - те работеха и след като ги изключих и опитах отново мигачите - те вече работеха. Не мога да си обясня какво е станало - дали че аварийните подават повече ток и релето се е "размразило"? Някой хрумва ли му нещо?2) Струва ми се, че воланът започна да върти по-трудно. Хидравликата му обезвъздушава ли се, или да я водя на майстор заради нещо друго?

Здрасти,Мога да споделя малко неща относно твоите въпроси, но се надявам да са ти полезни.Относно волана - и моя се развърта трудно при студена кола. Явно това е нормално явление, въпреки, че карам една нова баничарка Форд и при нея не е толккова усезаемо. Е, все пак наще коли са стари, макар и мераклийски поддържани от самите нас :cool:Колкото до обезвъждушаването - не знам, знам само че има резервоарче и трябва да следиш нивото на течността.Относно мигачите - и аз мразя случайностите, но ти предлагам ако не ти се случи това отново, просто го брой за инцидент. Ако пък стане по-често - наистина можеш да отвориш релето на мигачите - то е едно и също и да го провериш да не е нагоряло и да 'залепва'.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...