traichev 0 #1 Публикувано 17 Март, 2008 Искам да попитам някои може ли да ме посъветва какво да правя със изгърмяли аирбеци за хондата ми свалил съм ги ,но нямам си и на идея къде може да ги занеса да ги поправят или орентировачно колко пари ще струва да се поправят и колко да взема нови(предните 2)?както споменах за Хонда ЦРВ става въпрос 2000г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #2 Отговорено 17 Март, 2008 (Редактирано) Малко трудно ще ти ги оправят, трябват нови. Освен тях трябва да се смени и SRS модула, който за Сивика e към 600 лв. Четох че модула можел да се препрограмира но не знам в България дали някой го прави.Навсякъде където съм чел пише че възглавниците и модула действат само веднъж. Редактирано 17 Март, 2008 от keel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #3 Отговорено 17 Март, 2008 Коланите също се сменят и датчиците във праговете на вратите.Коланите трябва да са блокирани във момента ако не са някой е творил вече по колата ти.Не се поправят Възглавниците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове