hans 1 #1 Публикувано 16 Март, 2008 едно разбрах в този готин форум, както и да се дьржиш каквото и да пишеш , неизбежно идват 10-те процента лепнати ти от Джонката ,не е ли време някой, някьде да се замисли а....???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 16 Март, 2008 Ами например замисли се ти защо са ти лепнати тези 10% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #3 Отговорено 16 Март, 2008 Споко , аз имам 20 , ама не е болка за умиране , само те накарва да се сдържаш от безмислени коментари и тъпи отговори ... ама то това е целта де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hans 1 #4 Отговорено 16 Март, 2008 Ами например замисли се ти защо са ти лепнати тези 10% както обикновено, да замислил сьм се - логика никиква , така че не ме поучавайте, явно много малко хора разбират за какво става вьпрос!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 16 Март, 2008 Имаш обосновка за тези 10% като цъкнеш на тях и ще разбереш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #6 Отговорено 16 Март, 2008 Малко са но разбират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stonez 2 #7 Отговорено 16 Март, 2008 Имам предложение, уорна да се направи публичен , да се вижда от всеки... тькмо ще е по- ясно, кой колко "струва" . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #8 Отговорено 17 Март, 2008 Току що си спечели още 10, скъпи ми недоволнико. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #9 Отговорено 17 Март, 2008 е как така става, че аз (примерно) нямам Няколко съвета към всички, които са на мнението на "hans" (и вобще новодошли потребители)Форумът не е място в което да ни занимавате изкючително с вашите проблеми. Никои не ви е длъжен и хората които се грижат за форума го правят защото искат, а не защото им плащат.Използвайте търсачката преди да попитате каквото и да било, ако не намерите нужната информация се постарайте така да си зададете въпроса, както искате да получите отговоря. Ясно, точно с достатъчно информация.Ъ се намира на буквата X, Ч на ~ (вляво от 1), Ш и Щ са { и } (под - и +).А да...не дръжте сметка на модераторите, защото рано или късно ще им писне и няма да се занимават...п.п. Мале, сравнително малък форум а редовно се намират недоволни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове