kamennso 0 #1 Публикувано 16 Март, 2008 никъде в софия не намерих тампони за задните носачи на хондата а лошото е че е английска сглобка и направо ми се е запалила главата някой ако може да помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #2 Отговорено 16 Март, 2008 (Редактирано) кои точно ти трябват >? Редактирано 16 Март, 2008 от ivaivalito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_ciganeto 1 #3 Отговорено 16 Март, 2008 Има един магазин за части за хонда на бул Черни връх .Там ходил ли си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamennso 0 #4 Отговорено 17 Март, 2008 Има един магазин за части за хонда на бул Черни връх .Там ходил ли сиДа нали там при арабката срущу нсс има ама за хонда която е сглобявана в Япония а мойта е за Анлияи има разлика в тампоните което е лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamennso #5 Отговорено 18 Март, 2008 Има един магазин за части за хонда на бул Черни връх .Там ходил ли сиДа нали там при арабката срущу нсс има ама за хонда която е сглобявана в Япония а мойта е за Анлияи има разлика в тампоните което е лошоПич, и аз карам англичанка 96г. с 5 врати. В представителството на хонда в Горубляне преди 5 дни си смених големите кръгли тампони на задния мост, или нещо такова 61лв е бройката, а ако те ти ги монтират става за 15 мин и струва 30лв. Засницата спи е момента . Дано съм помогнал с нещо.И мойта англичанка е с 5 врати и е 95-96г Мерси за инфото ама освен тия 2та големи отзад има и по още 3 който седят при тия големите а това в горубляне д не е сервиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #6 Отговорено 27 Март, 2008 никъде в софия не намерих тампони за задните носачи на хондата а лошото е че е английска сглобка и направо ми се е запалила главата някой ако може да помогне Колега, може да си оправил вече проблема, но ако не си, иди при Омбре (ето му контактите).Естествено ако не държиш сам да си ги купиш.Аз преди известно време ходих при него с подобен проблем и той ми взе каквито тампони трябва и ги смени.А това, че си с англичанка, не е хич лошо според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivontyy 0 #7 Отговорено 8 Април, 2009 никъде в софия не намерих тампони за задните носачи на хондата а лошото е че е английска сглобка и направо ми се е запалила главата някой ако може да помогне Колега, може да си оправил вече проблема, но ако не си, иди при Омбре (ето му контактите).Естествено ако не държиш сам да си ги купиш.Аз преди известно време ходих при него с подобен проблем и той ми взе каквито тампони трябва и ги смени.А това, че си с англичанка, не е хич лошо според мен Няма нищо лошо да отидеш в сервиза на вносителите - Бултрако - имат ги в наличностр но преди това за всеки случай нека проверят по номера на шасито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове