Dakata 0 #1 Публикувано 14 Март, 2008 Хаиде честито на вси4ки именници ;) Да сте ни живи и здрави и много радост да ностие на ваш'те близки и на нас естествено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 14 Март, 2008 Да са живи, здрави и вечно засмяни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #3 Отговорено 14 Март, 2008 Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #4 Отговорено 14 Март, 2008 Честит Имен Ден!Наздраве на Ръсти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #5 Отговорено 14 Март, 2008 Честит имен ден на всички именници , да са живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #6 Отговорено 14 Март, 2008 Честито и от мен на всички именници... Живи и здрави и приятно посрещане на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #7 Отговорено 14 Март, 2008 (Редактирано) Айдеее Ръстоооо....Честито баце (фингър) аз полях тая вечер за твое здраве и за здравето на мия утре ще поля пак ;) . И да почерпиш, че лошо ти се пише , ще ти подаряваме пръстенче и на теб ;) Редактирано 14 Март, 2008 от NIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #8 Отговорено 15 Март, 2008 4естито ви име живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #9 Отговорено 15 Март, 2008 На всички, пожелавам много щастие любов и успехи и да сте живи и здрави И да внимавате с кошиите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 15 Март, 2008 Да са ни живи и здрави Тодоровците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #11 Отговорено 15 Март, 2008 Честито на всички именници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pencho_hondata #12 Отговорено 15 Март, 2008 Живи и здрави, и много безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #13 Отговорено 15 Март, 2008 М даа ... я да помислим ... Тошко/Rust/....Тошко/Astralmind/....ми пичове мноо сте ми близки и затова ви забивам един ЧИМ , с пожелание за здраве !Другите Тошковци и те да са живи и здрави ! Понеже съм изкукал може да пропускам някой ..ма ше ме извини ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #14 Отговорено 15 Март, 2008 честито на горепосочените тошковци и на жена ми и всички останали теодори и теодоровци , оти и те черпят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #15 Отговорено 15 Март, 2008 (Редактирано) Meрси на всички ! цък тук ... и честито на колегите адаши ! Редактирано 15 Март, 2008 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #16 Отговорено 15 Март, 2008 Да са живи и здрави всички които празнуват днес и много щастие, радост и успехи! :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #17 Отговорено 15 Март, 2008 Наздраве именици! И леко с кушиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest astralmind #18 Отговорено 15 Март, 2008 да сте живи и здрави адашити!само хубави неща в живота! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове