Jump to content
tiankata

фенове

Recommended Posts

Имали фенове на ритамния блус или съм само аз. В момента слушам едно пар4е на Led Zeppelin в стил ритамен блус, доста ми допада тази музи4ка ,деиставами много успокояващо и релаксиращо след скапан ден с много нерви.Искам да ви помоля ако има такива като мен кефещи се на този стил предложете някоя група.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa

Колега. доклкото съ запознат стилът е ритъм енд блус...... но това е формалностнапиши ритъм едн блус на английски в замундата например и ще ти излязат някакви компилации. И след това, като си дръпнеш компилацията почваш да търси по автори и групи, които ти харесват. Аз така направих с джаз фюжъна, предстои ми точно същата операция с ритъм енд блус-а ;)иначе стилът е много як, аз много се кефя на такъв тип музика. А като караш кола на такава музика.....тва си е направо мехлем за душата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

незнам аз ,но R&B е доста далеч от Led Zeppelin :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Element, колега едно от нещата, което ме карат да мисля Цепелин за най-добрата група съществувала някога е точно факта че при написани стотина песни почти няма 2 единтични. Другото нещо, тези хора нямат слаба песен (поне за мен). Която и друга група да хванеш или всичко им е еднакво (АЦДЦ, Мановар - не искам да засегна никой), или в един момент от кариерата си удрят ЯКА ГРЕДА. Цепелин имат толкова богата гама от стилове на свирене, пеене и текстове, че ако не си ги слушал никога няма да ги познаеш. Песните им преминават през цялото разнообразие на музикалното стилово звучене. Има парчета, които лично аз немога да причисля към нито един познат стил... Още нещо, което адски много уважавам. В песните си използват: китара, бас, барабани, клавиви, перкусии, хармоника, мандолина, банджо, чело, тамбурина... и още какво ли не. Абе.... Лед Цепелин :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...