Jump to content
Guest Preludisimo

Yokohama Vs Toyo

Recommended Posts

Guest Preludisimo

Kолеги моля да споделите мнението си за двете марки и моделите им , че се колебая какво да сизема за лятото или ако има по-добър вариянт предлагаитеАз поразпитах из Варна и ме насочиха към Yokohama, но никъде не видях Дънлоп като лятна гума

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sa8o

КОРМОРАН !!!:rolleyes: ако искаш пусни нова тема "какви джанти да си купя"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Аз, мисля да си вземам Йокохама, но всеки различно би ти препоръчал :rolleyes: . Имам доста доволни приятели, които карат или са карали, с Йокохама и така :angry: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted

Абе и двета са си много арни, но и аз съм чувал че Yokahama са по-добри. На мен резервната ми е такава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зимата си купих Йокохама и останах очарован от държанието на гумите на вода и в киша,а и на сняг не бяха никак лоши.Сега ще си обуя колата и за лятото със същите,дори летния и зимния модел като шарка не се различават(говоря за ценовият клас 130лв,това е цената на лятната онзи ден проверих)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като струва 130лв какви са и размерите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TOYO! Вече година съм с тях и са страхотни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОРМОРАН !!!;) ако искаш пусни нова тема "какви джанти да си купя"

абе колега що не спреш да осираш на хората темите.Забелязах че навик ти стана.Имаш чувство за хумор спор няма ,но с него не помагаш на другите колеги.Съжелявам, че ти прая забележка ама не е много приятно някой да се базика в темата която си пуснал,нали.Ако имаш компетентно мнение или наблюдения върху темата тогава поствай,иначе е безмислено.Бъди по толерантен и помагай с квото можеш на други колеги,това е замисала на форума.Това е моя съвет,нищо лично.п.п съжелявам за Off-topic-а колегип.п ако ще ме "ласкаеш" на л.с пиши

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TOYO! Вече година съм с тях и са страхотни.

И аз съм така. Просто тези гуми така добре се държат на дъжд че нямам думи. Карам с тях и мисля да продължа, вярно малко по меки с аи свършват по-бързо но за стабилност и поведение на колата предпочитам да съм с тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo

Аз подочух , че ги правят само в Япония незнам до колко е по вярно и били по качетвени от Йокохама , а пък странното е , че са по евтини с около 30 лева

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yokohama e супер,аз карам с такива много са добри,няма да сгрешиш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...